• Головна
  • На Дніпропетровщині собаку Джека нагородили медаллю "За віддану службу"
14:00, 25 травня 2023 р.

На Дніпропетровщині собаку Джека нагородили медаллю "За віддану службу"

На Дніпропетровщині собаку Джека нагородили медаллю "За віддану службу"

В Кривому Розі на Дніпропетровщині собаку Джека нагородили медаллю "За віддану службу". Його дуже часто залучають до виконання завдань.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на видання "Рудана".

Кінолог-гвардієць Євгеній та німецька вівчарка Джек познайомилися ще у 2017 році, тоді псу було півтора роки. Вони разом пройшли навчання.

Зараз Джек – досвідчений розшуковий собака, спеціалізується на пошуку зниклих людей. Разом з Євгенієм, Джек провів декілька ротацій на Донбасі. Вони несли службу на блокпостах та мобільних блокпостах, забезпечували охорону, затримували людей, які перебували у розшуку.

На Дніпропетровщині собаку Джека нагородили медаллю "За віддану службу", фото-1

Також залучають Джека до забезпечення правового режиму воєнного стану. Під час патрулювання військові наряди затримують правопорушників, у яких при собі часто знаходять заборонені предмети чи наркотичні речовини.

Зокрема, у Кривому Розі затримали дилера, який мав близько 50 пакетиків з наркотиком. Виявили жінку, яка збувала метамфетамін», у неї знайшли пів сотні фасованих пакетиків із наркотичною речовиною.

«Коли ти постійно займаєшся з собакою з його раннього віку, то вивчаєш його характер та звички, розумієш, що він вміє робити, як він себе почуває. Собака навчається все своє життя і ти навчаєшся разом із ним – дізнаєшся щось нове, опановуєш нові методи дресирування. До кожного собаки має бути індивідуальний підхід. Саме тоді кінолог та службовий собака працюють злагоджено та ефективно», - поділився кінолог.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...