• Головна
  • В 11 областях України частина споживачів без світла: подробиці
13:30, 25 травня 2023 р.

В 11 областях України частина споживачів без світла: подробиці

В 11 областях України частина споживачів без світла: подробиці

Станом на 25 травня енергосистема України працює стабільно. Проте, через ворожі обстріли та погіршення погодних умов у частини споживачів 11 областей відсутнє постачання світла.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на пресслужбу Міністерства енергетики.

Внаслідок нічного масованого обстрілу пошкоджено мережеву інфраструктуру в Чернівецькій області, через погодні умови знеструмлено понад 100 населених пунктів у Дніпропетровській, Одеській та Миколаївській областях.

У Чернівецькій області зафіксовано пошкодження ліній електропередачі через падіння уламків збитого ворожого БПЛА, є знеструмлені споживачі в одному з районів.

Внаслідок обстрілів у Донецькій області було знеструмлено 18 населених пунктів, у Запорізькій області - 6 населених пунктів. Після попереднього масованого обстрілу знеструмленою залишається шахта на Донеччині.

Через несприятливі погодні умови було знеструмлено в Дніпропетровській області 73 населених пункти. Також через сильні грози були відключення споживачів у Кіровоградській та Запорізькій областях.

На Миколаївщині та Одещині відбулися тимчасові відключення електропостачання через технологічні порушення Наразі всіх абонентів заживлено. На Київщині без світла залишаються 3,2 тисячі споживачів. Тривають відновлювальні роботи.

Окрім цього, через обстріли російських загарбників також залишається без світла частина споживачів у Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях.

Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація. Всього за добу енергетикам вдалося повернути світло для майже 40 тисяч споживачів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...