• Головна
  • “Мистецтво на тілі”: як обрати тату-майстра?
Новини компаній
17:00, 18 травня 2023 р.

“Мистецтво на тілі”: як обрати тату-майстра?

Новини компаній

Татуювання - це одні з найдовговічніших аксесуарів. Завдяки натільному живопису, людина самовиражається і несе у світ мистецтво. Однак зважитися на перше татуювання, як і вибрати майстра, складно. Поради від міжнародної мережі тату-салонів "VeAn Tattoo" допоможуть вам визначитися.

У наш час у тату-індустрії дуже багато талановитих художників. І, якщо ви захочете потрапити до кожного з них, то на тілі не залишиться місця для натільного живопису. Тож, серед цих алмазів, потрібно знайти того, хто зможе реалізувати ваші найсміливіші ідеї.

Сьогодні кожен майстер розвивається в цікавому та вузькому для нього напрямку. Перед тим, як записуватися на сеанс, не менш важливо визначитися з ескізом, який Ви б хотіли реалізувати. Обирайте майстра, з яким у Вас станеться метч і Ваше бачення проекту збігатиметься.

Не пишіть майстру з Олдскулу оди про те, як хочете, щоб він вам зробив роботу в Реалізмі. У кращому разі він вам відмовить, у гіршому - зробить роботу, про яку ви будете шкодувати. Важливо розуміти, що в кожного художника боді-арту є свій неповторний стиль і почерк. 

Після того, як ви визначилися зі стилем, можна переходити до вивчення портфоліо тату-майстра. Багато з них ведуть сторінки в соціальних мережах: викладають свої роботи і діляться корисними порадами. Також існують пабліки, в яких можна вибрати татуювальників за стилями, містами і країнами. До того ж, підписники залишають відгуки про майстрів. 

Якщо такий спосіб вам не підходить, то можна звернутися в тату-студію вашого міста. У міжнародній мережі "VeAn Tattoo" працюють дипломовані фахівці з усього світу. Щодня вони створюють витвори мистецтва і роблять цей світ яскравішим. Майстри у своїх роботах поєднують неповторний та унікальний стиль. У тату-салоні ви можете також безкоштовно проконсультуватися з художниками натільного живопису та підібрати собі ескіз.

До хорошого майстра не так-то просто потрапити. Можливо, доведеться навіть почекати, але це безперечно того варте, тому що ви робите татуювання, з яким будете нерозлучні вдень і вночі. До речі, дешевше не означає якісніше. Справжній професіонал поважає свою роботу і цінує витрачений час. Важливо розуміти, що виправити готову роботу складніше, дорожче і болючіше. Не бійтеся ставити тату-майстру запитання, для цього ви і звертаєтеся до гуру своєї справи. 

Обираючи майстра поза салоном, ви не можете бути впевнені в його компетентності, на відміну від професійних тату-студій, які не ризикуватимуть своєю репутацією. 

Не останню роль відіграє атмосфера в студії. Головне, щоб процедура нанесення татуювання була максимально комфортною та приємною для вас. Сподіваємося, що поради від "VeAn Tattoo" допоможуть вам визначитися і знайти свого майстра.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...