• Головна
  • У Дніпрі «Актум» – твій військовий адвокат по кожному факту
Новини компаній
15:57, 12 травня 2023 р.

У Дніпрі «Актум» – твій військовий адвокат по кожному факту

Новини компаній

«У моєї однокласниці, з якою вчилися в одній з Дніпровських шкіл, загинув чоловік. Молода родина, маленька дитина. До армії у чоловіка подруги була перспектива кар’єрного зростання і відомча квартира від великого підприємства, на якому він працював. І от його не стало, а сім’ї загиблого героя сказали квартиру залишити. Чи правомірно це? Чи може моя подруга претендувати на житло від держави?»

«Ми з дружиною – обоє військові. Плануємо народження дитини. У випадку вагітності, ну і, звісно, якщо будемо живі, як швидко вона зможе залишити фронтову зону, де ми зараз з нею знаходимося, і поїхати до батьків у рідне Дніпро?»

«Приїхав додому у відпустку і захворів. Зірвав спину. Вже час повертатися у військову частину, а я – не ходок. Що мені робити? Як не стати мимоволі дезертиром?»

Сотні подібних запитань і звернень від військових та їх близьких надходять на розгляд юристів Адвокатського об’єднання «Актум» у Дніпрі. Кожен отримує компетентну консультацію чи пораду, а коли мова йде про складний випадок – покроковий адвокатський супровід до повного вирішення справи.

Послуги військового адвоката часто є необхідними, адже навіть на аморальну і людиноненависну війну поширюється його величність Закон, здатний як знищити, так і врятувати. Ми намагаємося витягувати людей зі всіх труднощів та халеп, які їх спіткали в умовах військового часу. Виводимо неясність у прозоре правове поле. Для цього маємо достатньо компетенції і багатющий практичний досвід, адже відстоюємо інтереси наших захисників та членів їх родин з 2014 року, з початку війни.

Спеціалісти Актуму нададуть гарантовану досвідом юридичну допомогу по кожному нюансу окреслених площин:

  • Служба, контракт, накази командування
  • Мобілізація, вручення повістки
  • Розміри зарплат і компенсацій
  • Умови звільнення
  • Державні гарантії при пораненні, контузії
  • ВЛК
  • Компенсації і пільги родинам загиблих

Також військовий адвокат у Дніпріпротягне руку підтримки військовим, які потрапили у зону відповідальності кримінального права. Мова, зокрема, про:

  • Непокору, невиконання наказу,
  • Дезертирство, СЗЧ, ухилення від служби,
  • Порушення правил поводження зі зброєю,
  • ДТП з постраждалими.

Ми пропонуємо комплексну адвокатську підтримку від періоду службового розслідування до представництва в судах. Які виграють ті, хто досконало знає закони і відмінно орієнтується у тонкощах юриспруденції. А це – про Актум.

Військова сфера достатньо забюрократизована і, на жаль, не зважаючи на війну, корумпована. Неприпустимо, що воїн, який відважно виграє бій у рашиста – безсилий проти брудних схем чи несправедливості всередині своєї держави, яку він, не шкодуючи себе, захищає. У такому випадку військовий адвокат у Дніпрі – тим більше поруч.

Усі справи вирішуються, якщо ними займатися. Тому не відкладайте. Вчасне звернення до військового адвоката може врятувати не лише вашу репутацію чи матеріальну складову участі у війні для вашої родини, а й життя. Телефонуйте, пишіть у месенджер, приходьте в офіс.

Загалом за час повномасштабної війни 20 юристів Актуму, представництва якого є у Дніпрі, Львові, Києві, Миколаєві, Харкові, Житомирі, Кривому Розі і Херсоні, надали більше 15 тисяч консультацій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...