• Головна
  • Як скористатися періодом місячного затемнення з користю: поради астролога
12:30, 5 травня 2023 р.

Як скористатися періодом місячного затемнення з користю: поради астролога

Як скористатися періодом місячного затемнення з користю: поради астролога

Сьогодні, 5 травня відбудеться часткове місячне затемнення. Воно відбудеться в знаку Скорпіона, що створить емоційний дискомфорт.

Про це повідомила український астролог Ксенія Базиленко.

В затемнення можна закласти сприятливу програму на майбутнє. Тому дуже важливо правильно скористатися цим періодом.

"Оскільки Місяць у Скорпіоні та протистоїть Урану, це чудова нагода позбутися своїх страхів, негативних думок та емоцій. Поспостерігайте протягом 5 травня, які у вас почуття та емоції, що вас турбує. Ви можете перед моментом затемнення прописати їх на папері та спалити. До початку затемнення добре б провести прибирання у своєму будинку, позбутися непотрібних речей, особливо якщо з ними пов'язані неприємні спогади.

Обійдіть своє житло свічкою за годинниковою стрілкою. Також, очистіть своє тіло, одягніть усе свіже", - радить астролог.

Вона тако розповіла, що місячне затемнення – це прекрасний період позбутися будь-яких шкідливих звичок. Час з 6 травня почати правильно харчуватися, позбутися шкідливих харчових пристрастей. За це ви отримаєте чудовий результат.

"Після затемнення постарайтеся налаштуватися на позитивні думки, проявляйте любов до себе, своєї сім'ї та оточення. Це допоможе вам прибрати внутрішній негатив і посилити любов усередині вас", - зазначила астролог.

У ніч з 5 на 6 травня жителі більшої частини Європи, Африки, Азії та Австралії зможуть спостерігати глибоке напівтіньове місячне затемнення. Побачать його і в Україні. Явище триватиме 4 години і 18 хвилин - з 17:14 до 21: 31 за київським часом.

Як загадати бажання

Є різні способи, які можуть допомогти в здійсненні бажання. Один з них полягає в тому, щоб уважно подивитися на своє відображення в дзеркалі та п’ять разів чітко вимовити своє бажання. Важливо, щоб нікого не було поряд, оскільки це повинен бути таємний обряд.

Інший спосіб – написати своє бажання п’ять разів на аркуші паперу перед сном, розрізати аркуш на п’ять частин і розмістити їх по всій квартирі, а один з них покласти під подушку. Вранці потрібно зібрати всі шматки паперу і спалити їх, промовляючи своє бажання вголос.

Варто перед тим зробити детальний план про те, чого насправді бажаєте і для чого це вам потрібно. Також не забувайте, що ні в якому разі не можна бажати комусь зла, оскільки це може повернутися проти вас.

Нагадаємо, ми писали, що зараз триває ретроградний Меркурій та розповідали, що очікує в цей період.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...