• Головна
  • Дніпропетровську та Запорізьку ОДА можуть очолювати військові
19:00, 28 квітня 2023 р.

Дніпропетровську та Запорізьку ОДА можуть очолювати військові

Дніпропетровську та Запорізьку ОДА можуть очолювати військові

Зеленський видав указ, відповідно до якого Дніпропетровську та Запорізьку ОДА можуть очолювати військові. Сьогодні, 28 квітня, він набрав чинності.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на сторінку Офісу президента.

Цей указ вносить зміни до указу президента України від 3 травня 2017 року "Про Перелік посад, що заміщуються військовослужбовцями Збройних Сил України, інших військових формувань, правоохоронних органів спеціального призначення у державних органах, на підприємствах, в установах, організаціях, а також державних та комунальних навчальних закладах, та граничних військових звань за цими посадами".

"Установити, що у період дії воєнного стану для виконання завдань в інтересах оборони держави та її безпеки посади голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації, голови, першого заступника голови та одного із заступників голови Запорізької обласної державної адміністрації можуть бути заміщені військовослужбовцями", - йдеться в тексті указу.

Їх мають відряджати у встановленому законодавством порядку із залишенням на військовій службі, без виключення зі списків особового складу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...