• Головна
  • Унікальна NFT з колекції UACatsDivision з зображенням героїв Збройних Сил України
Новини компаній
13:38, 26 квітня 2023 р.

Унікальна NFT з колекції UACatsDivision з зображенням героїв Збройних Сил України

Новини компаній

Президент України Володимир Зеленський підписав унікальну NFT з колекції UACatsDivision, яка присвячена героям ЗСУ та зображує їх у вигляді бойових котів. Друкована версія NFT буде продана на благодійному аукціоні разом з оригінальною цифровою версією, підписаною Президентом України.

Колекція збирає кошти на безпілотники для Збройних Сил України, на які, заданими Incrypted,в розділі новинами криптовалют вже зібрано трохи більше 11,4 мільйона гривень. Збільш ніж 3000 проданих котів NFT вже зібрано 30%коштів. Продані NFT будуть використані для фінансування закупівлі безпілотників для підтримки Збройних сил України.

UACatsDivision - перша національна колекція NFT, створена за підтримки крипто-медіа Incrypted для організації збору на флот морських дронів від UNITED24. Колекція складається з 10000 унікальних NFT, кожен з яких містить фотографію кота-героя та його ім'я. Учасники колекції можуть купувати і продавати NFT на вторинному ринку, а частина коштів, виручених від продажу, буде спрямована на підтримку Збройних Сил України.

За словами представників організаторів, унікальна NFT з оригінальним зображенням Президента України є найціннішою в колекції, оскільки, окрім цифри #1, вона має ще й світшот з тризубом, який Президент носив під час війни на сході України.

Таким чином, благодійний аукціон NFT від UACatsDivision став успішним прикладом того, як криптовалюта може бути використана для підтримки добрих справ і збройних сил. Ми дякуємо всім, хто долучився до цієї ініціативи та допоміг зміцнити обороноздатність нашої країни.

Окремо варто зазначити, шо зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю морських безпілотників, які допоможуть посилити оборону наших морських кордонів і забезпечити безпеку нашої країни. Такі благодійні заходи допомагають привернути увагу громадськості до питань військової та національної безпеки за допомогою інноваційних засобів зі світу криптовалют.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...