• Головна
  • Відкриття McDonald's у Дніпрі: скільки треба простояти в черзі та як змінилося меню
13:30, 25 квітня 2023 р.

Відкриття McDonald's у Дніпрі: скільки треба простояти в черзі та як змінилося меню

Відкриття McDonald's у Дніпрі: скільки треба простояти в черзі та як змінилося меню

Сьогодні, 25 квітня у Дніпрі відновила роботу мережа ресторанів McDonald's. 24 лютого минулого року вони зачинилися. Мешканці обласного центру з нетерпінням чекали їх відкриття і зараз "штурмують" черги.

Про це повідомляє сайт 056.

Заклади працюватимуть з 07:00 до 22:00. У разі оголошення повітряної тривоги команда закладу призупиняє роботу, закриває ресторан і закликає відвідувачів пройти в найближче укриття. Відчиняються двері ресторану після завершення тривоги через годину.

Не дивлячись на те, що зараз будній день, робочий час, черги вишукались у всіх ресторанах. Але вони рухаються швидко завдяки стендам для замовлень. Людей пускають "партіями". Щоб дійти до каси треба простояти близько пів години.

Ціни в McDonald's за цей рік у Дніпрі майже не піднялися. Наприклад, БігМак меню можна взяти за 172 грн, а БігТейсті меню - 229 грн, чізбургер коштує 59 грн.

Варто зауважити, що наразі є не всі позиції звичного меню. Поки відвідувачі не можуть замовити Роял Чизбургер, Дабл Роял Чизбургер меню, молочні коктейлі. Касири ще не знають коли розшириться асортимент.

В чергах всі стоять спокійно, не сваряться. Хоча керівництво ресторанів "підстрахувалося" та найняло воєнну охорону.

Більшість відвідувачів виходять з ресторану McDonald's радісні та усміхнені. Найчастіше вони беруть їжу з собою, по кілька пакунків. Сподіваємось, що такий настрій збережеться в людей до перемоги, яка має бути вже скоро.

Нагадаємо, раніше ми писали, які заклади McDonald's розпочали роботу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #McDonald's #МакДональдз Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...