• Головна
  • Теплиці під плівку: основні переваги, причини популярності та де краще купувати?
Новини компаній
12:32, 25 квітня 2023 р.

Теплиці під плівку: основні переваги, причини популярності та де краще купувати?

Новини компаній

Всі огородники та садівники мріють про те аби можна було зі своїх земельних ділянок збирати величезні врожаї улюблених овочів та зелені. Правда надмірні опади з перепадами температури та палючим сонцем часом можуть вносити у ці плани зовсім непередбачувані корективи. Для того аби позбутися настільки значного впливу навколишнього середовища спеціалісти рекомендують всім охочим на їх земельних та присадибних ділянках споруджувати так нині популярні теплиці під плівку.

Чому саме варто звертати увагу на теплиці під плівку та у чому їх основні переваги?

Вирішивши купити теплицю в Дніпрі, можете аж ніяк не хвилюватися, адже про своє рішення ви точно не пожалкуєте. Теплиця під плівку являється досить простою та відносно дешевою за своєю вартістю конструкцією, яка зможе допомогти вам у вирішенні різноманітних культурних рослин при цьому в дуже комфортних та підходящим для них умовах. Водночас ви можете не хвилюватися про зміни у кліматі. Така вдала конструкція гарантовано зможе зайняти серед ряду інших споруд для процесу вирощування на вашій дачній чи присадибній ділянці своє основне лідируюче місце.

Теплиці під плівку: основні переваги, причини популярності та де краще купувати?, фото-1

Все досить просто пояснюється саме характерною для теплиці рентабельністю та відносно низькою ціновою політикою. Така теплиця в максимально короткі терміни окупить вкладені в неї фінанси, що вже говорити про ситуації коли акуратний та правильний монтаж і демонтаж дозволить їй прослужити вам впродовж довгих років. Теплиця під плівку з профільної труби 20х20 і 40х20мм має безліч вагомих переваг за які їх просто не можна не любити. Зокрема серед цього переліку плюсів, характерних для всіх конструкцій теплиць, можна виділити наступне:

  • Більш ніж демократична й приємна цінова політика. Сьогодні кожен охочий може обирати для себе ті чи інші теплиці під плівку, виходячи зі своїх потреб та фінансових можливостей.
  • Теплиці під плівку надійні та міцні в процесі експлуатації. Такі теплиці з легкістю витримують навіть сильні пориви вітру зі зливами та такими опадами як град.
  • Теплиці під плівку “Комбі-Ідеал” прості у процесі збірки та дуже зручні. Їх можна легко та швидко монтувати без особливих на те знань та спеціального інструменту.
  • А ще такі каркаси теплиць універсальні та можуть мати будь-яку форму. Плівка являється доволі еластичним матеріалом. Вона дуже швидко прогрівається, завдяки чому можна проводити тут найповніший цикл різноманітних сільгоспробіт, розпочинаючи від процесу посіву самого насіння і закінчуючи збором урожаю.

Де в Україні краще купувати теплицю під плівку?

Ви давно мрієте отримати у власність надійну та функціональну, а також недорогу за своєю вартістю теплицю під плівку? Хочете за доступною вартістю аж ніяк не втратити на високій якості конструкції? Для того аби отримати можливість придбати найкращу у своєму роді теплицю під плівку чи може навіть полікарбонат, просто зверніть увагу на компанію «Нова Теплиця». Саме тут відомий в Україні король теплиць Леонід Маркович залюбки запропонує вам широкий вибір різноманітних уже готових теплиць, а також можливість замовити їх виготовлення, виходячи з ваших потреб та фінансових можливостей.

На заводі теплиць виготовляють конструкції різноманітних форм каркаса, довжини з шириною та з різним матеріалом покриття. Залежно від того, яку саме ви оберете модель теплиці та яке буде її покриття, в компанії «Нова Теплиця» залюбки запропонують 10, 15 або ж навіть 20 років гарантії. При чому ви отримаєте можливість отримати ваше замовлення з безплатною доставкою в будь-яке місто України. Більше інформації про це шукайте в каталогу теплиць. До прикладу, - комбіновані теплиці з плівки https://novateplica.com.ua/uk/shop/kombi-ideal-t20-plyonka/ покривається верх, а на торцях обшивається полікарбонатом. Довжину теплиці і товщину матеріалів покритя легко вибрати і подивитись ціну на будь-яку комплектацію.

Тому якщо ви все ще не замовили потрібну вам теплицю. Якщо ви все ще не вирішили, вас цікавить теплиця під плівку чи полікарбонат, або може потрібна комбінована теплиця чи теплиця під плівкою-термос, не відкладаючи час звертайтеся. Ми впевнені в тому, що ви гарантовано залишитеся більш ніж задоволені своєю співпрацею з компанією «Нова Теплиця» й при нагоді будете звертатися сюди знову і знову.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...