• Головна
  • ЗРК Patriot уже захищає українське небо, - Повітряні сили ЗСУ
14:30, 21 квітня 2023 р.

ЗРК Patriot уже захищає українське небо, - Повітряні сили ЗСУ

ЗРК Patriot уже захищає українське небо, - Повітряні сили ЗСУ

Пускова установка ЗРК Patriot вже несе бойове чергування в системі протиповітряної оборони України. Вони знаходяться на одному з напрямків.

Про це повідомив командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук.

Він перевірив бойові позиції, на яких стоять нові ЗРК Patriot. Подякував нашим зенітникам, які завершили навчання значно раніше запланованих термінів та партнерам.

За його словами, у невеликій кількості, але по факту на озброєнні вже стоять сучасні західні зенітні ракетні системи NASAMS, IRIS-T, Patriot, SAMP/T, Crotale, Gepard та інші.

"Аби пазл перспективної української ППО остаточно склався, Повітряним Силам потрібен F-16! Тримаймо небо і чекаємо гарних новин із Рамштайну!" - написав генерал-лейтенант.

Зустріч Контактної групи з питань оборони України проходить сьогодні. Вона зосереджена на трьох питаннях: протиповітряна оборона, боєприпаси та засоби підтримки.

"Україна терміново потребує нашої допомоги, щоб захистити громадян, інфраструктуру та Збройні сили від російських ракет", - міністр оборони США Ллойд Остін під час відкриття засідання Рамштайну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ЗРК Patriot #Повітряні сили ЗСУ #оборона України #Патріот #Рамштайн
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...