• Головна
  • Бомбардування бєлгорода: для росії обстріли власних територій це "надзвичайні події"
13:00, 21 квітня 2023 р.

Бомбардування бєлгорода: для росії обстріли власних територій це "надзвичайні події"

Бомбардування бєлгорода: для росії обстріли власних територій це "надзвичайні події"

Ввечері 20 квітня російська авіаційна бомба зробила 20-метрову вирву в бєлгороді. За офіційним повідомленням мо рф, "стався нештатний вихід боєприпасу під час польоту Су-34". А назвали його "надзвичайною подією". Такі результати мислення у тох, хто війну назвав "спецоперацією".

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Центр стратегічних комунікацій.

Інцидент стався внаслідок застосування росіянами баражуючих авіабомб з власної території. Бомба, що призначалася для Харківщини, в впала у бєлгороді.

Снаряд спочатку ввійшов у землю, а потім – через приблизно 20 секунд – вибухає. Повідомляють, що внаслідок вибуху постраждали кілька квартир та три людини.

Зазвичай, російська пропаганда списує свої внутрішні проблеми у прикордонних регіонах на Україну, але брехати далі їй стає дедалі важче. Цим і пояснюється визнання російським міноборони власного бомбардування. Проте воно є нечистим, адже пропагандистські ЗМІ говорять про це, як про "надзвичайну подію". Вони намагаються не писати "обстріл". За мість цього - "В результаті ЧП", "На місці ЧП".

Бомбардування бєлгорода: для росії обстріли власних територій це "надзвичайні події", фото-1

До того ж речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат оприлюднив переписку росіян, у якій йдеться, що на місто бєлгород у рф впала ФАБ (авіаційна бомба), яка зірвалась з російського літака.

Бомбардування бєлгорода: для росії обстріли власних територій це "надзвичайні події", фото-2

"ФАБ сорвался с нашего самальота", - процитував Ігнат переписку і додав, що "нічого святого! По своїх б’ють".

Ні про яку цінність руського народу та точність ударів за таких умов не йдеться. А отже не дивно, що боєприпаси можуть просто не долетіти до України.

Цей інцидент – не поодинокий приклад «дружнього вогню» по цивільних об’єктах в рф. Втрата росіянами професійних кадрів та сучасної техніки підвищує ризики таких інцидентів у майбутньому. російська армія є загрозою для власного народу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #белгород
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...