• Головна
  • Відтепер малий та середній бізнес може купувати електроенергію в YASNO за фіксованою ціною
Партнерський матеріал
11:00, 24 травня 2023 р.

Відтепер малий та середній бізнес може купувати електроенергію в YASNO за фіксованою ціною

Партнерський матеріал

YASNO

Підприємства Дніпропетровщини мають змогу отримувати електроенергію від YASNO за фіксованим тарифом, що не залежить від коливань ціни на ринку. Ця можливість вже доступна як для нових, так і існуючих клієнтів постачальника. Бізнес може перейти на більш зручні та вигідні умови повністю онлайн за декілька хвилин. 

Для малого та середнього бізнесу із щомісячним споживанням до 20 тис тис кВт∙год YASNO створив декілька тарифних планів. У кожному з них різні терміни оплати та період постачання. Підприємство може обрати, як саме йому зручно розраховуватися за електроенергію: робити повну чи часткову передоплату або сплачувати рівними частинами замовлений обсяг електроенергії.      

Незалежно від обраної пакетної пропозиції, бізнес гарантовано отримує фіксовану ціну на весь період постачання. Навіть якщо зміниться вартість закупівлі електроенергії на ринку, це не позначиться на рахунках клієнта. Сума до сплати залежатиме тільки від обсягу реального споживання. 

YASNO подбав, аби процедура переходу на фіксований тариф була максимально швидкою та зручною для клієнтів. Для цього не потрібно їхати до енергоофісу постачальника та збирати паперові документи. Весь процес відбувається повністю онлайн без жодних сканів, дзвінків та email. Приєднатися можна за 3-5 хвилин навіть зі смартфону. Підприємцям достатньо заповнити просту форму на сайті YASNO, вказавши основні дані про компанію та обравши тарифний план. За допомогою Дії, Bank ID та інших державних онлайн-сервісів весь необхідний пакет документів буде скомпонований та завантажений автоматично. 

Після приєднання до фіксованого тарифу бізнес отримає доступ до Особистого кабінету з розширеним функціоналом. За допомогою цього сервісу юридичні клієнти зможуть сплачувати за електроенергію як фізичні особи – звичайною банківською картою, через Google Pay чи Apple Pay. Також вносити платежі можна буде через чат-бот у viber, отримуючи онлайн-рахунки. 

«Ми створили принципово новий в Україні продукт для малого та середнього бізнесу. Тепер кожне підприємство може обрати найбільш вигідну для себе модель оплати і не перейматися за коливання ціни. Вона буде незмінною протягом усього періоду постачання. Все чітко та прозоро. Та найголовніше – увесь процес повністю діджиталізований: від обрання тарифного плану та укладання угоди до оплати рахунків за електроенергію. Наразі ми продовжуємо працювати над створенням нових комфортних сервісів та додаткових пропозицій для бізнес-клієнтів», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#YASNO #електропостачальник #Ясно
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...