• Головна
  • Удари рф у Великдень не виключаються: де треба бути особливо обережними
15:00, 13 квітня 2023 р.

Удари рф у Великдень не виключаються: де треба бути особливо обережними

Удари рф у Великдень не виключаються: де треба бути особливо обережними

Підготовка рф до ракетних ударів спостерігається завжди, тому країна-агресор може вдарити по Україні у будь-який момент. Через це ДСНС України рекомендує зменшити масові скупчення. Особливо це стосується людей на деокупованих територіях та тих, які перебувають поблизу місць проведення бойових дій.

Про це повідомляє сайт 056.

Там пояснюють це тим, що рф у Великдень може завдати ударів.

"Ми звертаємося до людей з проханням, особливо це стосується деокупованих територій, територій, які знаходяться поблизу проведення або знаходилися поблизу проведення бойових дій. Бажано в таких районах зменшити скупчення, тому що ворог підступний, і ми не виключаємо, що навіть в такий день він може завдати відповідних ударів, тому люди мають бути проінформовані й знати, де знаходиться найближче укриття", - розповів пресофіцер ДСНС України Олександр Хорунжий під час брифінгу.

В Повітряних Силах ЗСУ також дещо застерегли українців.

"У нас вже хтось і відсвяткував Великдень. Навіть на сторінці Головнокомандувача вже теж були вітання саме з великодніми святами... Святкують по різному. Те, що країна, яка використовує релігію як зброю масового ураження, на сьогодні я так називаю московський патріархат, може зробити це (завдати ракетних ударів - ред.) і на Великдень, а можуть і не зробити. Не можу я дати таку відповідь, тому що ознаки підготовки є завжди”, – сказав речник командування Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Він додав, що складно сказати, звідки саме та коли варто очікувати нового ракетного удару, оскільки маневрування та пересування техніки є завжди.

"Те, що кораблі виходять-заходять, літаки теж на аеродромах базування їхніх. Вони розосередили стратегічну авіацію, але ж є інформація у нас і від наших партнерів, де знаходяться літаки, у якій кількості, чи є ракети біля них...Ми мусимо бути в готовності і мусимо захищати країну в будь-який час", - пояснив Ігнат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Великдень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...