• Головна
  • Захисники "Азовсталі", Бахмута, Гостомеля, острова Зміїний: 100 українців повернулись з полону
19:30, 10 квітня 2023 р.

Захисники "Азовсталі", Бахмута, Гостомеля, острова Зміїний: 100 українців повернулись з полону

Захисники "Азовсталі", Бахмута, Гостомеля, острова Зміїний: 100 українців повернулись з полону

Маємо сьогодні довгоочікувані хороші новини — 100 українців уже в Україні і повертаються до своїх родин з російського полону. Їх обміняли на російських солдатів.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Уповноваженого з прав людини у Верховній Раді України Дмитра Лубінця.

Серед звільнених українців - захисники Маріуполя, зокрема й «Азовсталі», Бахмута та Гостомеля, а також Чонгара, острова Зміїний, ЗАЕС та ЧАЕС. Це військові, моряки, прикордонники, нацгвардійці, тероборонівці. Наймолодшому з визволених — 19 років.

"Герої вдома! Сльози радості, посмішки на обличчях — емоції українських захисників такі різні, але об'єднані одним — любов'ю до своєї Батьківщини! 20 захисниць і 80 захисників знову тримають у руках синьо-жовтий стяг і співають гімн України. З такими людьми ми обов'язково переможемо!

Всі представники Координаційного штабу працюють для того, аби якомога більше наших громадян повернулися на рідну землю. І ця робота триватиме, поки ми не звільнимо кожного! Наших людей зустрічали разом з каретами екстреної допомоги, щоб надати медичну допомогу тим, хто її потребував. Також усі повернуті зможуть пройти реабілітацію, відновити банківські картки та документи", - написав Лубінець.

Українських героїв обміняли на російських окупантів. Їх відправили живими та здоровими, попередивши що злочинне керівництво рф може їх зносу відправити на війну в Україну. Також їх попросили попередити своїх знайомих, щоб не йшли воювати, а якщо таке сталося, то здавалися в полон, адже це практично єдиний спосіб вижити.

"Відправляємо додому людей, які прийшли вбивати та руйнувати до нашої країни. Сподіваємось, більше їх в Україні не побачимо", - написали в пресслужбі державного проєкту "Хочу жити".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...