• Головна
  • Установка брекетів: ваш перший крок до красивої посмішки
Новини компаній
11:00, 5 квітня 2023 р.

Установка брекетів: ваш перший крок до красивої посмішки

Новини компаній

Якщо природа не нагородила вас красивою "Голлівудською" посмішкою, а ви завжди мріяли про прямі, рівні зуби до вас на допомогу прийде лікар-ортодонт. Він допоможе досягти бажаного ефекту! Встановлення ортодонтичних брекетів – чудовий спосіб виправити неправильний прикус та вирівняти зуби. Ми розповімо вам, як відбувається цей процес і чому варто звернутися до хорошого ортодонта-професіонала.

Установка брекетів: ваш перший крок до красивої посмішки, фото-1

Консультація ортодонта

Перший етап встановлення брекетів – це консультація у ортодонта. На цьому етапі стоматолог-ортодонт вивчить ваш неправильний прикус і проконсультує вас про можливі методи корекції зубів. Лікар проведе всебічне обстеження та визначить, який тип брекетів найбільше підходить саме вам.

Проведення обстеження

Наступний етап – це проведення обстеження. Воно включає рентгенографію і прямі моделі ваших зубів. Ці дані допоможуть ортодонту розробити індивідуальний план корекції неправильного прикусу і вибрати найкращу брекет-систему.

Підготовка

Перед установкою брекетів, необхідно провести професійну гігієну ротової порожнини, видалити зубний наліт і камінь на зубних поверхнях. Цей крок - важливий для того, щоб допомогти вам підтримувати чистоту вашої ротової порожнини і уникнути виникнення гінгівіту і карієсу в процесі лікування.

Вибір брекет-системи

Залежно від вашої індивідуальної ситуації лікар-ортодонт підбере брекет-систему, яка найкраще підійде саме вам. Існує багато різних типів брекетів, таких як металеві, керамічні, самолігуючі та інші. Кожен із них має свої переваги. Важливо пам'ятати, що встановлення дорожчого типу брекетів не завжди є необхідністю.

Установка брекетів: ваш перший крок до красивої посмішки, фото-2

Встановлення брекетів

Процедура встановлення брекетів може тривати до 3 годин. Ортодонти уважно встановлюють брекети на кожен зуб і проводять процедуру розтягування дуги через її скоби, щоб зуби привести в потрібне положення. На цьому етапі може виникнути деякий дискомфорт, пов'язаний із тиском на зуби та ясна.

Лікування

Після того, як брекети встановлені, використовується еластична система, яка допомагає тягнути зуби у потрібне положення. Ортодонт регулярно буде корегувати дуги, щоб досягти найкращого результату. Спеціаліст назначить вам періоди відвідування його для перевірки прогресу вашого лікування.

Закінчення лікування

Коли остаточного результату досягнуто, ортодонт зніме брекети та прибере лікувальні матеріали. Після цього він напише рекомендації щодо догляду за зубами, у тому числі використання ретейнерів – це спеціальні апарати, які підтримують ідеальний прикус після закінчення лікування.

Куди можна звернутись

Дізнатись ціни на встановлення брекет-систем у Дніпрі можна на сайті Центру Естетичної Стоматології "Авіценна-СТ" - https://www.avicenna.com.ua/ortodontiia, або зателефонувавши на номери +38 (067) 994 9901 та +38 (099) 955 4330.

Установка брекетів: ваш перший крок до красивої посмішки, фото-3

Лікарі-ортодонти Центру Естетичної Стоматології "Авіценна-СТ" мають великий досвід роботи та високий рівень професіоналізму. Вони дбають про здоров'я зубів, надаючи їм не лише красу, а й правильну форму та становище. Інноваційні технології, сучасне обладнання та професійні навички лікарів уможливлюють безболісне лікування та ефективне коригування зубних проблем. Кожен пацієнт може розраховувати на індивідуальний підхід та високу якість медичних послуг у стоматологічній клініці "Авіценна-СТ" яка знаходиться за адресою: Дніпро, вул. Любарського (Білостоцького) буд.36, прим.38.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Стиль викладу
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...