• Головна
  • ЕРАМ заключив договір з «Дніпровською політехнікою» про поєднання академічної і неформальної освіти. У чому плюси для студентів?
Новини компаній
09:00, 4 квітня 2023 р.

ЕРАМ заключив договір з «Дніпровською політехнікою» про поєднання академічної і неформальної освіти. У чому плюси для студентів?

Новини компаній
ЕРАМ заключив договір з «Дніпровською політехнікою» про поєднання академічної і неформальної освіти. У чому плюси для студентів?

Відтепер студенти не матимуть складати одні і ті самі дисципліни двічі. Результати їхнього навчання на програмах EPAM University можна буде зарахувати у низці українських ВНЗ. Лідер ІТ-галузі в Україні наприкінці березня заключив новий договір з НТУ «Дніпровська політехніка». Завдяки ньому студенти отримуватимуть найактуальніші знання від експертів-практиків, які знадобляться для побудови успішної кар’єри. До того ж - зможуть використати свій навчальний час ефективніше. Раніше подібні документи керівники ЕРАМ підписали з двома харківськими університетами. Це посилення співпраці бізнесу і освіти покращить підготовку майбутніх молодих фахівців.

Новий договір покликаний зробити навчальний процес майбутніх ІТ-фахівців ефективнішим і якіснішим. Його уклали завдяки нещодавньому рішенню Міністерства освіти і науки України про визнання результатів навчання, здобутих шляхом неформальної освіти.

Спеціальні протоколи дозволять працівникам університету оцінити знання, отримані студентами в ЕРАМ. Так освітяни впевняться, що підготовка достатньо комплексна і відповідає академічній програмі. Після цього певну кількість кредитів зарахують у заліковки: студентам не треба буде складати додаткові іспити чи заліки.

«ЕРАМ вірить у співпрацю держави, бізнесу та освітньої сфери. Разом ми можемо покращити процеси у низці галузей і зробити життя і роботу українців комфортнішими і сучаснішими. Ми давно мали на меті посилити нашу співпрацю з українськими університетами і поєднати академічну і неформальну освіту. Впевнений, що новий договір зробить життя студентів дещо легшим і дозволить отримувати якісну освіту. Адже вони зможуть поєднувати актуальні знання і практичний досвід провідних експертів галузі з міцною академічною базою від працівників Дніпровського політехнічного університету», - зауважив керівник освітніх програм ЕРАМ в Україні Денис Гриньов.

ЕРАМ – глобальна компанія, представлена у понад 50 країнах світу. Бізнес спеціалізується на цифровій трансформації і створенні інноваційних рішень для клієнтів з 11 індустрій. ЕРАМ в Україні – найбільша ІТ-компанія країни з командою у понад 11 500 експертів і офісами у 12 містах. Один з важливих напрямів її роботи – навчальні програми, доступні для всіх бажаючих, профорієнтація молоді, підтримка ВНЗ України.

Вже декілька років ЕРАМ співпрацює з Дніпровським політехнічним університетом. Експерти компанії перевіряють актуальність навчальних програм для студентів ІТ-спеціальностей, ведуть деякі курси, надають усім охочим можливість брати участь у EPAM University Programs.

«Пишаюся тим, що сьогодні ми підписуємо новий договір з Дніпровською політехнікою. Для мене цей університет – альма-матер. Я точно знаю, що якість академічної підготовки його випускників завжди тримається на високому рівні. Впевнений, що експерти ЕРАМ посилять її найактуальнішими знаннями і практичним досвідом. Це – запорука становлення нового покоління успішних українських ІТ-фахівців, які будуть відновлювати державу на економічному фронті», - зазначив Артем Нікутов, керівник дніпровського офісу ЕРАМ.

Договір ЕРАМ та НТУ «Дніпровська політехніка» передбачає:

  • партнерство та співробітництво щодо визнання результатів навчання, здобутих шляхом неформальної освіти за навчальними програмами EPAM, на освітніх програмах НТУ «Дніпровська політехніка». Угода стосується усіх IT-спеціальностей бакалаврського рівня та всіх спеціальностей галузі знань «12 Інформаційні технології» для магістерського рівня;
  • Покриття бакалаврських програм: Design UX/UI, .NET, JAVA, Android, Business Analytics, DWB, DevOps, FrontEnd (Javascript), Performance Testing, Phyton, Quality Assurance, Ruby on Rails, iOs та інших. Магістерських – “Solution Architecture”, “Delivery Management”, “Systems Engineering (DevOps&Cloud)”, “Data Engineering (Big Data)” та інших;
  • Результати неформального навчання будуть перезараховані відповідно до порядку, що діє у НТУ «Дніпровська політехніка»;
  • При необхідності Дніпровська політехніка надаватиме методичну допомогу працівникам EPAM;
  • Залучення представника EPAM для атестації студентів за результатами відповідних освітніх програм;
  • Можливість проходження практики студентами у компанії EPAM;
  • Отримання документа про успішне завершення навчальних програм EPAM за умови успішності від 70 до 100%.

Довідково

З 1993 EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM) використовує прогресивний досвід розробки програмного забезпечення, щоб стати провідним світовим постачальником послуг цифрової трансформації та лідером у галузі розробки цифрових і фізичних продуктів, а також послуг з розробки цифрових платформ. Завдяки своїй інноваційній стратегії, інтегрованим консалтинговим та проєктним можливостям та унікальній «інженерній ДНК», глобальні гібридні команди EPAM допомагають зробити майбутнє реальністю для клієнтів і спільнот у всьому світі, створюючи кращі корпоративні, освітні та медичні платформи, які об’єднують людей, оптимізують досвід і покращують життя. У 2021 році EPAM було додано до S&P 500 і включено до списку компаній Forbes Global 2000.

Глобальні мультидисциплінарні команди EPAM, які було обрано журналом Newsweek як «Найулюбленіше робоче місце» у 2021 та 2022 роках, обслуговують клієнтів у понад 50 країнах на шести континентах. Будучи визнаним лідером, EPAM входить до 15 найкращих компаній у сфері ІТ-послуг у рейтингу Fortune 1000. Чотири рази вона посіла місце як найкраща IT-компанія у списку компаній, які швидко зростають, за версією Fortune 100. EPAM уже три роки поспіль входить до списку 25 найбільших світових агентських компаній за версією Ad Age, а Consulting Magazine назвав EPAM Continuum однією з 20 компаній, які швидко зростають.

Дізнатись більше про EPAM University Programs можна на сайті training.epam.ua та Facebook і Telegram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...