• Головна
  • Атака України "шахедами": чи відключатимуть світло в Дніпрі та області 22 березня
09:15, 22 березня 2023 р.

Атака України "шахедами": чи відключатимуть світло в Дніпрі та області 22 березня

Атака України "шахедами": чи відключатимуть світло в Дніпрі та області 22 березня

У ніч із 21 по 22 березня росія випустила по Україні 21 безпілотників "шахед". Агресосу не вдалось зруйнувати енергетичну інфраструктуру. Тому в Дніпрі та області не запроваджено графіки відключення електроенергії. Проте можливі відключення у разі перенавантаження мереж можливі обмеження електропостачання в окремих районах регіону.

Про це повідомляє сайт 056.

Можливе запровадження графіки стабілізаційних відключень в окремих районах Київської області та міста Київ. Також зберігаються мережеві обмеження у Житомирській області – там у разі зростання навантаження також можливі відключення. В інших регіонах немає обмежень у мережах, які б призводили до необхідності обмеження споживачів. Ліміти споживання до областей не доводились.

Як зазначають на сайті "Одеських електромереж", в Одесі відключення скасували, проте вони можливі в окремих районах за високих навантажень. Проблема полягає у пошкодженні мереж. Для їхнього відновлення знадобиться тривалий час.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #свет Днепр #Укренерго
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...