• Головна
  • Яким має бути якісний, сучасний сайт?
Новини компаній
12:40, 13 березня 2023 р.

Яким має бути якісний, сучасний сайт?

Новини компаній
Яким має бути якісний, сучасний сайт?, фото-1

Сьогодні створення сайтів – дуже затребувана та популярна послуга. Але яким має бути сучасний сайт? Що потрібно, щоб він привертав увагу потенційних клієнтів? Дуже важливо враховувати, що якісний сайт повинен відповідати певним критеріям, щоб ефективно досягати поставлених цілей.

Що важливо забезпечити, щоб користувачам подобався сайт

Якщо ви хочете, щоб ваш сайт мав попит, потрібно бути впевненим, що він:

  • Має зручну навігацію. Це один з найважливіших аспектів. Сайт має бути простим у навігації та інтуїтивно зрозумілим, що дозволяє відвідувачам швидко знаходити те, що вони шукають.
  • Має адаптивний дизайн. Навряд чи для когось буде новиною, що сьогодні мобільні пристрої використовуються так само активно, щоб проводити час в інтернеті, як у комп’ютери (якщо не більше). Це значить, що сайт має добре адаптуватися до будь-яких пристроїв, на яких він буде відображатися.
  • Швидко завантажується. Не слід робити сайт захаращеним важкими файлами. Швидкість дуже важлива сьогодні, тому якщо сторінки будуть довго грузитися, багато користувачів відкриють інший сайт, а не будуть чекати, поки все загрузиться. Прийнятний стандарт завантаження однієї сторінки – до трьох секунд.
  • Абсолютно безпечний. У сучасну епоху кіберзагроз безпека сайтів є важливою, особливо в тих випадках, коли там зберігається інформація про користувачів.
  • Має якісний контент. Навіть ідеальний в технічному плані сайт, не буде привертати увагу, якщо там сумнівний контент. Тому до наповнення проекту теж слід підходити серйозно. Старайтесь публікувати цікаву та максимально інформативну інформацію, яка зможе привернути увагу ЦА та бути корисною. Зміст має бути легким для читання та розуміння, з чіткими заголовками та підзаголовками, щоб користувачам було простіше орієнтуватися. Вимоги до якості також відносяться й до інших видів контенту, таких як зображення чи відео.
  • Мати зрозумілий заклик до дії. Користувачі мають одразу розуміти для чого сайт створено і що їм потрібно робити: зробити покупку, підписатися на новини, заповнити щось тощо. Заклики до дії мають бути зрозумілими та помітними, так щоб вони спонукали це зробити, але при цьому не надто нав’язливими.

Підсумовуючи, можна сказати, що якісний сучасний сайт повинен бути зручним для користувачів, швидко завантажуватися та мати чіткий заклик до дії. Також він має бути безпечним, оптимізованим для пошукових систем та мати якісний контент. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...