• Головна
  • Комплексні добрива – гарантія покращення врожайності та підвищення якості продукції
Новини компаній
09:00, 6 березня 2023 р.

Комплексні добрива – гарантія покращення врожайності та підвищення якості продукції

Новини компаній

Під поняттям комплексні добрива мається на увазі спеціальна поживна суміш, котра необхідна рослинам для їх росту та правильного розвитку. Складається така суміш одразу з кількох компонентів. З назви «комплексні» відразу стає зрозуміло, що препарати забезпечують рослини необхідним їм комплексом поживних речовин таких як азот та фосфор, калій та різноманітні мікроелементи:

  • магній;
  • сірка;
  • залізо;
  • кальцій та ін.

Комплексні добрива дозволяють будь-якому фермеру отримувати хороші врожаї, адже навіть якщо є дефіцит одного із зазначених елементів, рослина може суттєво постраждати від порушення у неї всіх процесів обміну речовин.

Комплексні добрива – гарантія покращення врожайності та підвищення якості продукції, фото-1

Види та переваги комплексних добрив

Комплексні добрива підходять для будь-якого типу грунтів. Вони являються водорозчинними та такими, що майже не впливають на кислотність. Головне завдання кожного аграрія, який користується такими добривами, полягає у визначенні потрібного для внесення підживки рівня добрив оскільки передозування комплексними добривами ні до чого хорошого не призводить. Воно впливає на рослини ще гірше аніж дефіцит добрив.

Серед основних різновидів комплексних добрив з точки зору способу виробництва спеціалісти виділяють змішані (отримані в результаті перемішування сухих молодобрив), складно-змішані чи ж комбіновані (добрива, що були отримані в єдиному технологічному процесі) та складні добрива, котрі були отримані при взаємодії вихідних компонентів.

Цікаво, що всі комплексні мінеральні добрива виготовляються виходячи з такої інформації як хімічний склад ґрунту, вид добрив та особливості фази розвитку рослин. Тобто перш ніж купувати рідкі комплексні добрива або гранульовані, необхідно враховувати чималу кількість інформації (вид культури, етапи розвитку культури та ін.).

Чи можливо в Україні купити хороші комплексні добрива?

Звісно ж можливо. Для того аби придбати високоякісні та ефективні комплексні мінеральні добрива за кращою ціною та в найкращому асортименті, обов'язково зверніться в компанію «Agro-Liga». Спеціально для того аби у охочих була можливість купувати лише найбільш популярні комплексні добрива, використання яких дає максимально можливий ефект, в онлайн каталозі «Agro-Liga» зібрали наступні різновиди мінеральних комплексних добрив, які упродовж багатьох років успішно використовуються аграріями:

  • «Амофос» та «Діамофоска»;
  • «Нітроамофоска» та «Карбамід»;
  • «Аміачна селітра» та «Сульфат амонію»;
  • «Калій хлористий» та «YaraMila».

Замовити згадані комплексні добрива можна у зручному онлайн режимі. Швидка по часу доставка замовлень передбачена по всіх містах України. Якщо раптом сталося так, що у вас виникли труднощі з підбором необхідних вам у тій чи іншій ситуації комплексних добрив або ж труднощі з оформленням вашого замовлення, дзвоніть за номерами вказаними на сайті та кваліфіковані консультанти «Agro-Liga» радо вам допоможуть.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...