• Головна
  • "Це лише початок": в Маріуполі знищили російський склад боєприпасів та місце базування окупантів
10:30, 22 лютого 2023 р.

"Це лише початок": в Маріуполі знищили російський склад боєприпасів та місце базування окупантів

"Це лише початок": в Маріуполі знищили російський склад боєприпасів та місце базування окупантів

Вночі в тимчасово окупованому Маріуполі пролунало 12 вибухів. Є підтвердження про бавовну на складі боєприпасів в аеропорту та на місці базування ворога у Кальміуському районі. Також "прильоти" повторилися сьогодні вдень.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

О 22:33 пролунав перший вибух з 12-ти.

"З них два точно - це результат роботи ППО окупантів. Зафіксовано в районі шлакової гори по вулиці Макара Мазая та в полях за вулицею Курчатова. Підтверджено влучання в склад БК в аеропорту Маріуполя з прекрасним відгуком детонації. Зафіксовано влучання в місце базування окупантів на території Стану 300 ММК ім. Ілліча (Кальміуській).

Окупанти після перших вибухів о 22:57 підняли у небо літаки. Близько 23:00 у центрі міста зникло світло, потім в районі Правого берега зникли світло та зв'язок, а на Лівобережжі від "Азовсталі" до ринку "Сонячний" зник зв’язок", - розповів Андрющенко.

Про бавовну повідомила і маріупольська міська рада.

"Щодо нічних вибухів у Маріуполі. Є підтвердження, що в районі аеропорту (Центральний район) знищено склад БК окупантів. Це лише початок", - йдеться в повідомленні.

І таки продовжилась бавовна сьогодні.

"Ще один вибух. Добре. Стійке відчуття, що всі напрацювання Маріупольського Спротиву накривають одним махом. Маріуполь. Тримайся. Скоро. Скоро ми повернемо та повернемось. Слава ЗСУ!", - написав Андрющенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #новости Мариуполь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...