• Головна
  • В деяких областях України через негоду зафіксовані аварійні відключення світла
18:00, 21 лютого 2023 р.

В деяких областях України через негоду зафіксовані аварійні відключення світла

В деяких областях України через негоду зафіксовані аварійні відключення світла

Внаслідок погіршення погоди у Київській області почались аварійні відключення світла. Наразі без електроенергії понад 7 тисяч споживачів. Також аварійні відключення зафіксовані на Волині, Буковині, Хмельниччині.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на ДТЕК.

Сьогодні в більшості регіонів України прогнозується дощ, а вночі мокрий сніг з поривами вітру. Через це можуть падати дерева, що може призвести до обриву проводів.

З огляду на загрозу пошкодження електромереж, не забувайте правила безпеки: не наближайтеся до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менш як 8 м. Це смертельно небезпечно! Скористайтесь кол-центром ДТЕК - 0 800 301 497. Або +38 (066) 790 99 00; +38 (067) 790 99 00; +38 (063) 790 99 00.

"Внаслідок несприятливих погодних умов (рвучкий вітер, подекуди з дощем та мокрим снігом) мають місце порушення енергопостачання споживачів через пошкодження мереж у низці областей України. Бригади обленерго вже працюють над відновленням їхнього заживлення", – йдеться у повідомленні.

При цьому загалом в Україні споживання елеткроенергії на рівні понеділка. Дефіцит потужності в енергосистемі відсутній і поки що не прогнозується.

"Усі електростанції працюють за командами диспетчерів. Імпорт електроенергії незначний і суттєво зменшується завдяки стабілізації електропостачання в країні", – зазначили в Укренерго.

Ліміти споживання для областей не встановлювали, але в разі зміни ситуації в енергосистемі та різкого зростання споживання – можливе застосування відключень.

Нагадаємо, ми писали, що в Дніпрі та області оголошено перший рівень небезпечності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...