• Головна
  • Після скандалів в Україні вирішили видавати повістки під відеозапис
15:00, 21 лютого 2023 р.

Після скандалів в Україні вирішили видавати повістки під відеозапис

Після скандалів в Україні вирішили видавати повістки під відеозапис

В Україні вирішили видавати повістки під відеозапис. Для цього працівникам територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки почнуть видавати бодікамери.

Про це проінформувала керівник пресцентру Оперативного Командування «Південь» Наталія Гуменюк.

Коментуючи інцидент біля ринку «Привоз» в Одесі, під час якого військові повалили на землю чоловіка, вона розповіла, що працівникам ТЦК і СП почали видавати камери.

«Кожна група споряджається бодікамерами. Ми над цим працюємо. Оскільки це не є обов'язковим елементом, але, розуміючи, що ось так можуть розвиватися події, ми використовували це як спосіб застереження для того, щоб об'єктивно мати можливість оцінити всю ситуацію, якщо така виникла», – пояснила Гуменюк.

Скандали, які оприлюднили в мережі пов'язані з врученням повісток стали досить типовим явищем. Щоб зрозуміти де постанова та хто винен треба все фіксувати.

Зокрема, в мережі є відео, де співробітники військкомату пересувалися в Одесі на автівці швидкої допомоги і роздавали повістки. Також громадськість обурив інший випадок з Одеси – жорстоке затримання чоловіка під час вручення повістки. Через цей інцидент призначили службову перевірку.

Ще один випадок трапився у Дніпрі. До мережі потрапило відео, на якому троє чоловіків у військовій формі женуться за цивільним у Дніпрі. Один з військових у руці тримає якісь папери.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...