• Головна
  • Коли відкриється McDonald's в Дніпрі: в компанії дали обнадійливу відповідь
16:00, 17 лютого 2023 р.

Коли відкриється McDonald's в Дніпрі: в компанії дали обнадійливу відповідь

Коли відкриється McDonald's в Дніпрі: в компанії дали обнадійливу відповідь

На початку повномасштабного вторгнення ресторани McDonald's призупинили роботу в Україні. Але влітку поступово почали повертатися. Вони вже працюють по багатьох містах, але досі закриті в Дніпрі, Запоріжжі, Одесі, Чернігові, Полтаві, Сумах, Харкові.

Про це повідомляє сайт 056.

На офіційній сторінці McDonald's в Facebook користувачі все частіше запитують, коли відкриття. Конкретної відповіді ще не отримали. Але натяк на перспективу цього адміністратор все ж таки дав.

"Роботу ресторанів ми відновлюємо відповідно до поетапного плану. Слідкуйте за актуальною інформацією на наших офіційних сторінках", - написав в коментарі.

Загалом в Україні відновили роботу вже 67 ресторанів, 43 з яких в Києві. В закладах можна зробити замовлення у залі та на МакДрайві. Вони працюють з 07:00 до 21:00, дотримуючись розширених правил безпеки, впроваджених компанією.

Ресторани зачиняються під час повітряної тривоги та відновлюють роботу орієнтовно через годину після її скасування.

Жителі міст, де ще не відчинилися McDonald's не приховують своє невдоволення. Його вони висловлюють в коментарях.

  • "У вас вибіркове ставлення до клієнтів. ви відкриваєте нові ресторани, але вам абсолютно наплювати на інші міста, де ви не відкрили хоча б раніше активні ресторани";
  • "Потрібно петицію по містах створювати, щоб їх у міста більше й не пускали, якщо клієнти з Одеси, Дніпра, Харкова тощо", - пишуть користувачі.

Причини бачити ресторани McDonald's відкритими в українців різні. В Kantar провели відповідне дослідження.

Згідно з описуванням, більш ніж 25% українців чекали на "мак", тому що це значний вплив на економіку.

За даними дослідження, 27% українців вважають МакДональдс хорошою інвестицією в економіку, адже це збільшує надходження податку та автоматично відкриває десятки тисяч робочих місць.

Ще 10% вбачають у цьому ознаку відновлення та стабільності та навіть натяк на скору перемогу. 11% опитаних радіють, тому що люблять культовий фаст-фуд, а 14% українців переконані, що це хороше місце для дозвілля.

Проте є ті респонденти, які не оцінили відкриття "маків". Так, наприклад, 15% опитаних не відвідують такі заклади, а 10% зазначили, що під час війни це недоречно та дорого.

Коли відкриється McDonald's в Дніпрі: в компанії дали обнадійливу відповідь, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Макдональдс Днепр
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...