• Головна
  • Безперервні обстріли Донеччини та вбивство мирних мешканців Херсонщини: головне за ніч по регіонах
13:30, 17 лютого 2023 р.

Безперервні обстріли Донеччини та вбивство мирних мешканців Херсонщини: головне за ніч по регіонах

Безперервні обстріли Донеччини та вбивство мирних мешканців Херсонщини: головне за ніч по регіонах

Триває триста п’ятдесят дев’ята доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби противник застосував 41 ракету різних типів по території нашої країни, 5 з них, перероблені ЗКР С-300, по Харкову. 16 ракет збито нашими захисниками.

Редакція розкаже про ситуацію в країні.

За минулу добу окупанти завдали 24 авіаційних удари та здійснили понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Є поранені та загиблі серед цивільного населення. Загроза завдання ударів російською федерацією залишається високою по всій території України.

На Сумщині пошкоджено чотири житлових будинки та господарчі споруди

Ворог обстріляв Великописарівську, Есманьську, Хотінську, Новослобідську, Білопільську, Краснопільську, Шалигинську громади. Пошкоджено чотири житлових будинки та господарчі споруди. Без жертв.

На Запоріжжі надійшло п'ять повідомлень про руйнування в результаті обстрілів

Окупанти обстріляли Малу Токмачку, Новоданилівку, Лук’янівське та інші населені пункти. Надійшло п'ять повідомлень про руйнування в результаті обстрілів.

Сьогодні ворог двічі обстріляв Нікопольський район

За день агресор двічі вдарив по Нікопольщині. Поцілив по самому Нікополю та Мирівській громаді з важкої артилерії. Минулося без постраждалих. Наслідки атак ще з’ясовуються, повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області. 

Є й уточнена інформація щодо руйнувань, спричинених нічною ракетною атакою. У Кам’янському районi пошкоджень зазнало два приватні підприємства. 

У Синельниківському районі зруйновано 6 та пошкоджено 5 дачних будинків. Один з них загорівся – рятувальники пожежу приборкали. 

Нагадаємо, вночі ворог атакував Дніпропетровщину ракетами. П’ять з них збила ППО, одна – розірвалася в повітрі. Є й влучання у Павлограді.

На Харківщині ворог не припиняє завдавати ракетних ударів та обстріли

Окупанти випустили по Харкову біля п’яти ракет – попередньо, ЗРК С-300. Влучили в землю на території заводу в Основ’янському районі. Ще один «приліт» пошкодив залізничну колію та лінії електромереж. Без постраждалих. Також під обстрілами – Вовчанськ, Дворічна, Купʼянськ та інші.

На Луганщині не вщухають обстріли

Противник обстріляв Стельмахівку, Невське і Червонопопівку.

На Донеччині населені пункти під постійним артилерійським обстрілом

Населені пункти Мар'їнської громади, особливо Мар’їнка, – під постійним артилерійським обстрілом. Також під ворожим вогнем – Красногорівка, Катеринівка, Лиман, Первомайське. У результаті обстрілів пошкоджені багатоповерхівки, приватні будинки. По області – п'ятеро загиблих, 10 поранених.

На Миколаївщині черговий мінометний обстріл 

Ворог здійснював мінометний обстріл по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає.

На Херсонщині троє загиблих, семеро поранених

Від ворожого вогню постраждали Зміївка, Токарівка, Антонівка та Херсон. У Зміївці загинуло подружжя – в оселю влучив ворожий снаряд. Загалом по області – троє загиблих, семеро поранених.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...