• Головна
  • Мінцифра не планує відправляти повістки у «Дії»
11:30, 13 лютого 2023 р.

Мінцифра не планує відправляти повістки у «Дії»

Мінцифра не планує відправляти повістки у «Дії»

Мінцифра не планує відправляти повістки у "Дії" та вводити туди військовий квиток. В розробці нічого подібного немає.

Про це розповів голова Міністерства цифрової трансформації України Михайло Федоров.

За його словами, "Дію" точно не будуть використовувати, щоб відправляти повістки.

"Є ще багато проблем, які потрібно вирішити, і я вважаю, що цими проблемами треба займатися. Тому повісток в "Дії" не буде, а над іншими сервісами бувають різні обговорення, але нічого немає в роботі", - зауважив Федоров.

Наразі Мінцифра з профільним міністерством пропрацьовує цифрове посвідчення ветерана і можливість отримувати сервіси для ветеранів.

"З профільним міністерством ми пропрацьовуємо цифрове посвідчення ветерана і можливість отримувати сервіси для ветеранів. Також (це трохи не про "Дію", але про цифровізацію) ми долучилися до проекту трансформації ВЛК. Це комісії, через які проходять ветерани, які отримали поранення на полі бою. І зараз там є нелюдська бюрократія, так не можна ставитися до ветеранів. Тому ми допомагаємо цифровізуати цей напрямок, впровадити медичні електронні системи в госпіталях. Зараз активно координуємо зусилля всіх міністерств, щоб досягти швидкого результату в найближчі півроку в цьому напрямку.

Буде багато інших послуг і для чиновників, і для бізнесу. "Дія" працюватиме для юридичних осіб. Це буде певна технологічна революція. Зараз в "Дії" більшість послуг для фізичних осіб. Наприклад, якщо ви хочете стати підприємцем, можна зареєструвати свою справу. Наступний революційний крок буде, коли наша звична для всіх "Дія" стане і для юридичних осіб", - розповів голова Міністерства цифрової трансформації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...