• Головна
  • Наслідки масованої атаки по Дніпру та області: як працюють системи життєзабезпечення
14:15, 10 лютого 2023 р.

Наслідки масованої атаки по Дніпру та області: як працюють системи життєзабезпечення

Наслідки масованої атаки по Дніпру та області: як працюють системи життєзабезпечення

Сьогодні, 10 лютого Дніпропетровщина пережила масовану ракетну та дронову атаку. З ночі деякі місцеві жителі чули гучні вибухи. Але завдяки ППО та завчасним технічним заходам найгірших сценаріїв вдалось уникнути.

Про це повідомляє сайт 056.

За словами мера Дніпра Бориса Філатова на даний момент всі системи життєзабезпечення обласного центру працюють в штатному режимі з певними контрольованими обмеженнями. Він зазначив, що завдяки силам ППО обійшлося без жертв та руйнувань. Але є зміни у роботі міського транспорту.

"Прийнято рішення про скасування роботи електротранспорту та зовнішнього освітлення, але сподіваюсь, що вже завтра запрацюємо знову", - написав Філатов.

Щодо ситуації по області розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

"Водоканали, тепловики, лікарні, які підпорядковуються обласній раді, працюють. В області продовжують діяти екстрені відключення світла. Наразі енергетики відновлюють живлення в місті Кам‘янське та в частині Павлоградського району. Ситуація з роботою критичної інфраструктури контрольована.

На що розраховували росіяни, влаштувавши сьогодні черговий ракетний терор – незрозуміло. А от що точно зрозуміло – на болотах вже давно агонія. Україна впорається і обов’язково переможе", - написав він.

Як повідомив керівник військово-цивільної адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, вночі у Криворізькому районі ворог завдав ракетного удару по об'єкту енергетичної інфраструктури.

"Руйнування дуже серйозні, на місці влучення виникла пожежа. Травмовано 46-річного працівника підприємства", - написав він.

На місці влучення працює слідчо-оперативна група поліції та вибухотехніки. Проводиться огляд території, йде збирання речових доказів та документування військового злочину окупантів.

Вдень окупанти також намагалися обстріляти місто, але влучно спрацювала наша ППО.

"У периметрі Криворізького району збито 4 ворожі ракети, у тому числі 3 у межах міста. Є падіння фрагментів на територію приватного сектору. Великих руйнувань немає, люди не постраждали", - повідомив голова ВЦА Кривого Рогу Вілкул.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...