• Головна
  • Карма за Україну: російському фігуристу Роману Костомарову ампутували обидві стопи
20:00, 9 лютого 2023 р.

Карма за Україну: російському фігуристу Роману Костомарову ампутували обидві стопи

Карма за Україну: російському фігуристу Роману Костомарову ампутували обидві стопи

російський фігурист, олімпійський чемпіон Роман Костомаров, який підтримав окупаційне вторгнення рф до України, отримав покарання. Ось уже місяць лікарі москви виборюють його життя. Пневмонія дала дуже тяжкі наслідки. 7 лютого йому ампутували обидві ступні, залишається загроза ампутації пальців рук, передає сайт 056.

Стан Костомарова є складним, він перебуває у реанімації. Зараз лікарі намагаються врятувати його руки. Через прогресуючу гангрену вони можуть бути ампутовані.

Подробиці ситуації поділилася Лідія Караваєва. Вона була першим тренером фігуриста та знає його з дев'яти років.

"Чи сам Роман дав добро на ампутацію? Ну, звісно, а як не дати? Інакше він помер би. У мене свекрухи також дві фаланги ампутували. Сказали: або житимете без ніг, або прощайтеся з життям. Звичайно, всі обирають жити за будь-яких обставин. Вмирати ніхто не хоче", - ділиться майстер спорту.

Близьке оточення спортсмена вірить, що його лікують кращі лікарі... москви. Головну проблему бачать в тому, що вони раніше не помітили почався некроз кінцівок. І тепер вони намагаються зберегти хоча б життя 46-річного Романа.

Український журналіст та блогер Денис Казанський нагадав, що Костомаров активно підтримав вторгнення окупаційної армії рф до України.

"Можливо, тепер він зможе краще зрозуміти українців, яким відірвало ноги російськими бомбами та ракетами", - написав він у своєму Telegram-каналі.

Константуємо, що за публічні заклики до війни, виправдовування збройної агресії росії проти України Роман потрапив під санкції. Але цей знак його не зупинив. В грудні, перед хворобою він зухвало відреагував на це.

"Санкції Верховної Ради? Навіть нецікаво про це говорити. Мені начхати, в який список санкцій мене внесли", – заявив Костомаров.

Також можна відзначити факт про зв'язки Костомарова з родиною спікера кремля дмитра пєскова. Його дружина, фігуристка Тетяна Навка, та Костомаров багато років у тандемі виходили на лід та у 2006 році на Олімпійських іграх у Турині завоювали "золото". Після виходу з великого спорту вони брали участь у льодових шоу на кремлівських каналах.

Карма за Україну: російському фігуристу Роману Костомарову ампутували обидві стопи, фото-1
Карма за Україну: російському фігуристу Роману Костомарову ампутували обидві стопи, фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Роман Костомаров фигурист
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...