• Головна
  • Внаслідок ворожих атак постраждало четверо осіб: ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір
19:45, 9 лютого 2023 р.

Внаслідок ворожих атак постраждало четверо осіб: ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір

Внаслідок ворожих атак постраждало четверо осіб: ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір

Завершується триста п'ятдесят перша доба російського широкомасштабного вторгнення. Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір.

Про це повідомляє редакція 056.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що окупанти тричі вгатили з важкої артилерії по Марганцю, що на Нікопольщині.

За уточненими даними, внаслідок ворожих атак постраждало четверо осіб – три жінки та 12-річна дівчинка. Наразі дитина і ще дві поранені шпиталізовані, вони перебувають в стані середньої тяжкості. Одна жінка лікується амбулаторно. Стосовно руйнувань: в місті понівечено будівлю одного з підприємств, будівлю водопровідно-каналізаційного господарства, спортивну школу, магазин, кав‘ярню, пошту.

Також потрощено 18 житлових будинків, з десяток господарських споруд, 4 автівки, газогони, лінії електропередач, водогін та декілька сонячних панелей. Черговий злочин окупантів проти мирного населення, за який загарбники відповідатимуть.

Щодо інших районів Дніпропетровщини – ворожих атак протягом дня не зафіксовано.

"Чимало інформації нині – про те, що росіяни підуть у наступ найближчим часом. Хтось каже про наступні 10 днів. Насправді наступ окупантів не припинявся, але тиск дійсно посилився. Можна помітити, що збільшилась кількість повітряних тривог. Агресор хоче відібрати в нас якомога більше, тероризуючи всю країну. Проте українські Сили оборони мужньо та міцно тримають фронт. Буде важко, не буде швидко, але ми впораємось.

Президент сьогодні повідомив про те, що є певні позитивні рішення стосовно передачі Україні винищувачів. Деталі не розголошуються, але ми всі сподіваємось на краще. Тим паче – вже за 5 днів Рамштайн.

Виженемо окупантів геть, вийдемо на кордони 1991 року. Ніхто не відбере у нас свободу. Покладаємося на наші Сили оборони і віримо в Президента. Все буде Україна", - написав Лукашук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...