• Головна
  • Графіки відключення світла в Дніпрі та області: які діють ліміти споживання
09:30, 8 лютого 2023 р.

Графіки відключення світла в Дніпрі та області: які діють ліміти споживання

Графіки відключення світла в Дніпрі та області: які діють ліміти споживання

В енергосистемі країни зберігається значний дефіцит електроенергії після російських атак. Тому НЕК Укренерго надав обмеження споживання для Києва, Київської та Дніпропетровської області. Ліміти дозволяють застосувати графіки стабілізаційних відключень. На Донеччині сьогоднішню добу будуть скасовані обмеження електропостачання, щоб виміряти споживання електроенергії.

Про це повідомляє редакція 056.

На 8 лютого НЕК Укренерго надав обмеження споживання для Києва - буде діяти ліміт в середньому на рівні вдень 1193 МВт/вночі 768 МВт (було: вдень 1147 МВт/вночі 768 МВт); для Київщини буде діяти ліміт в середньому на рівні вдень 852 МВт/вночі 705 МВт (було: вдень 852 МВт/вночі 705 МВт).

Для Дніпропетровщини буде діяти ліміт в середньому на рівні вдень 1479 МВт/вночі 1418 МВт (було: вдень 1707 МВт/вночі 1652 МВт). Це 55% від поточної потреби електроенергії області при поточній температурі повітря, включаючи населення, промисловість та критичну інфраструктуру.

Графіки доступні на кількох сайтах. Можна знайти свою адресу на сайті ДТЕК Дніпровські електромережі. Якщо ви абонент ЦЕК, то на сайті компанії.

У разі перенавантаження ресурсів можна перейти на сайт Yasno, який також має стабілізаційні графіки для Дніпра та окремих населених пунктів області.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у кожній області в один із днів протягом двох тижнів не буде обмежень, а в інші дні можливі зміни у звичних графіках відключень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #свет Днепр
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...