Новини компаній
09:49, 7 лютого 2023 р.

Що таке POD-система

Новини компаній

Деякі електронні пристрої, називають POD система  — це доволі простий портативний пристрій, котрий по принцип роботу дуже схожий з вейпами та також використовуються з однією ціллю.

Подсистеми, або ще як кажуть - “Под” надзвичайно прості у використанні, не потребуючи догляду з ними, а їх дизайн привабливий та головне ергономічний.

Частіше за все, рідини, що використовують в таких системах мають міцність від одного до двох мл, хоча є варіанти де міцність рідини доходить до 5 мл. А у всьому іншому, конструкція максимально наближена до будь-якої електронної сигарети.

Вибрати девайс можна тут https://cloudstore.com.ua/pod-systemy

Відкриті та закриті POD системи

Поки, що на ринку існує два типи такої системи. Зараз ми розберемо плюси та мінус та просто особливості двох таких систем, щоб ви мали розуміння яка с них найкраще підійде для купівлі.

Відкрита Под система — такий варіант виробництва под систем дозволяє покупцю власноруч заправляти картриджі. Отож після використання раніше залитою рідини, ви маєте змогу залити в картридж рідину на свій вибір, обравши смак і міцність, а також тип нікотину.

Що ж до відгуків курці відкритої под системи? Користувачі відкритих подсистем ширять таку інформацію, що саме ця система забезпечує більш густий пар та легку затяжку під час паління.

Що ж до мінуса такого типу пристрою, це його невеликий за місткістю акумулятор, заряду якого під час куріння вистачає лише на кілька годин, але в той самий час POD система такого типу заряджається лише від 15 до 45 хвилин.

Закрита POD система — цей тип системи вже схожий на картомайзер, різниться від нього ця система тим, що не потребує заправки рідиною через те що картриджі будуть заправленні під час виробництва. Все, що залишається робити як тільки у вас закінчується картридж — це придбати та змінити його на новий картридж. На ринку існує достатня кількість продавців які пропонують свої власні заправки до картриджів які поставляють цілими упаковками, зазвичай ви зможете вибрати рівень вмісту нікотину у картриджі та його тип за власним бажанням.

Закритий тип под системи так само як і відкрита дуже зручна у використанні, також не потребує великих витрат на технічне обслуговування або заміну. Недоліки таких систем полягають у тому, що для такого типу картриджів в досить обмежений вибір з асортименту смаків, а також рівня нікотину у порівнянні з відкритою.

Середня ціна одноразки по типу моделей Elf Bar 1500 становить від 250 грн, це закритий тип системи.

Середня ціна одноразки по типу моделей Elf Bar RF 350 від 300 грн, це відкритий тип системи.

Плюси та мінуси Под системи

Зробимо висновки з раніше прочитаною інформації про переваги та недоліки таких систем для паління.

Плюси POD системи:

  • Ергономічність пристроїв.

  • Надзвичайна простота у використанні, та відсутність потреби у технічному обслуговуванні.

  • Ціна таких систем доволі мала.

  • Великий асортимент як пристроїв, так і рідин для їх картриджів.

Мінуси POD системи:

  • В залежності від типу системи, обмежена лінійка смаків.

  • Місткість картриджів і інколи акумуляторів.

  • Невелика автономність пристрою

Топ 5 найкращих POD-систем.

  1. Elf Bar

  2. Balmy

  3. Puff Bar

  4. HQD

  5. Vaporlax

Коротко про переваги пристроїв від цих компаній.

Пристрої від:

Elf Bar - надає великий асортимент девайсів, майже для кожного попиту курців. Дизайн їх одноразок окрім зручності, виконується в різнокольорових тонах. Постійне поповнення асортименту цигарок новими смаками. Надзвичайна простота у використанні.

Balmy - має лінійку доволі популярних одноразових цигарок, дизайн виконаний в однотонних, але насичених тонах в циліндричному корпусі, з використанням картриджів без можливості заправки та використанням сольового нікотину.

Puff Bar - прочитавши назву компанії відразу можна здогадатися який продукт вони виробляють. Puff - пихтіти, бар — стержень. Виробляють одноразові електронні цигарки, зі стандартним для даного продукту формую пристрою — циліндр. Використання власного лаконічного дизайну з яскравим кольорами, наприклад моделі Puff Bar BY 2 до 2 тисяч тяг завдяки акумулятору на 1000mAh і рідини 3-мл, Якісне виробництво та красивий дизайн бренду.

HQD - дуже знаменита компанія, за такою ж схемою як і інші компанії виробляє електронні цигарки, але вже з більш сміливим та незвичайним дизайном. Наприклад одноразова pod-система HQD BANG 3600 має дуже не звичний дизайн, але завдяки цьому об’єм рідини може складати від 8-мл, завдяки цьому дана модель може видавати 3000 тяг.
Чудовий варіант якщо вас цікавить щось просте, а також не звичне та потужне.

Vaporlax - компанія також випускає одноразки у стандартному форматі корпусу, але може похизуватися міцним матеріалом який не боїться падінь до того ж є варанти міцності рідини в 6-мл. Пристрої цієї марки зазвичай мають по 1800+ тяг. Якщо вас цікавить строгий дизайн та чудова потужність, зверніть уваги, наприклад на модель Vaporlax X 1800.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...