Новини компаній
13:00, 2 лютого 2023 р.

Благодійний проект «Kevin`s Kava»

Новини компаній

Широкомасштабна війна поставила мільйонам українців безліч складних викликів. Люди масово покидають свій дім у пошуках мирного неба та часто вимушені залишити своїх домашніх улюбленців.

Наша редакція поспілкувалась з українською компанією 25 Сoffee Roasters, яка нещодавно запустила новий благодійний проєкт «Kevin`s Kava» на підтримку тварин, які постраждали або були покинутими під час війни. Ціль акції - допомогти мешканцям львівського притулку «Домівка врятованих тварин» знайти сім’ю або, як мінімум, жити в добрих умовах у притулку.

Чому «Kevin`s Kava»?

«На цей благодійний проєкт нас наштовхнув Кевін. Це котик нашої SMM-менеджерки Діани. Ще весною минулого року вона знайшла його біля львівського вокзалу та забрала додому. Він був зовсім маленьким. Вся команда слідкувала за життям Кевіна, Діана із задоволенням розповідала смішні історії та показувала милі фото. Котик знайшов не тільки сім’ю, а й цілу кавову компанію, яка в захваті від нього. Ця історія показала нам, що не можна залишатися байдужими та потрібно допомагати всім, хто цього потребує, тому не довго думаючи, ми почали роботу над проєктом.» - відповідає PR-менеджерка Вікторія Лимар.

Благодійний проект «Kevin`s Kava», фото-1

Як працює акція та яка її мета?

«Купуючи лімітовану позицію "Kevin`s Kava" ви автоматично донатите 25% від її вартості на потреби притулку. У холодну пору року притулку особливо потрібно допомога. Наприклад, собаки в притулку живуть у вольєрах з будками, які додатково утепляються сіном, тому чим краще утеплена будка та захищений від погодних умов вольєр, то більша вірогідність того, що тварина перенесе зиму якнайлегше.

Також до кожної пачки кави ми додаємо листівку, де розповідається історія котика або песика. Сподіваємось, що ця історія допоможе мешканцю притулку швидше знайти люблячу сім’ю» - розповідає Вікторія.

Ви продаєте каву на користь покинутих тварин. Що це за кава?

«Коли я дізнався про проєкт, виникло бажання створити щось особливе. Довго експериментуючи над смаками, я зупинився на суміші арабік з чотирьох країн. Напій вийшов м’який та збалансований з нотками чорної смородини. В ароматі ви відчуєте спеції та персик. Букет цього сорту довершує м'який вершковий післясмак» - розповідає Богдан Винокуров, обсмажчик компанії.

Притулок "Домівка врятованих тварин"

Вікторія розповіла, що Львівський притулок «Домівка врятованих тварин» знаходиться неподалік виробництва компанії 25 Coffee Roasters, тому працівники часто відвідують притулок. Беруть собачок на прогулянку та приносять смаколики для мешканців. Тому якщо ви проживаєте у Львові, то можете допомогти не тільки фінансово, а й фізично. Мешканці завжди раді волонтерам, які будуть з ними гратися та обійматися. Знайти «Домівку» можна за адресою вул. Довбуша 24

Друзі, пийте смачну каву та пам’ятайте, де б ви не були, ви можете долучитись до добрих справ, пов’язаних з тваринами: врятувати, допомогти, перевезти, поділитись, переказати кошти чи врешті подарувати їм справжній дім. Адже кожне врятоване життя – безцінне, особливо, коли йдеться про тих, хто здатен зробити нас щасливішими.

 До речі, спеціально для наших читачів компанія 25 Coffee Roasters надала промокод KAVA_K на знижку 20% за яким можна спробувати якісну арабіку менш ніж за 190 грн за 250 г. Замовляйте на сайті та насолоджуйтесь!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...