• Головна
  • Унікальна пропозиція для оздоровлення - лікування бджолами та медом
Реклама
09:00, 29 липня 2013 р.

Унікальна пропозиція для оздоровлення - лікування бджолами та медом

Реклама

Цілющі властивості меду були відомі здавна. Ця речовина широко використовувалася прадавніми лікарями та цілителями. Мед — найбагатший за складом природний продукт, який містить кілька сотень необхідних для нашого організму речовин і з яким за своєю життєдайною силою не зрівняються жодні солодощі світу: 

1.Мед відновлює сили, заспокоює, покращує сон.

2.Корисний для шлунка, печінки, при цукровому діабеті.

3.Під час променевої терапії доцільно вживати по 3 столові ложки меду на день (краще разом з квітковим пилком). Він сприяє виведенню токсинів, зміцнює організм, допомагає йому боротися з раковими клітинами.

4.Особливо важливий мед для розвитку організму дітей. Регулярне вживання меду сприяє збільшенню в крові гемоглобіну і зростанню захисних сил

5.Мед потрібно вживати вагітним, щоб уникнути токсикозу, створити фундамент для народження здорової дитини, полегшити пологи

6.Нестачу кальцію в організмі також компенсує мед

7.Мед містить вітаміни групи В, які дуже важливі для людини. У звичайній їжі їх вкрай мало.

8.Бджолиний мед застосовують як протиотруту при отруєнні грибами, інших харчових отруєннях 

«Пчеландія» — унікальна пасіка, що розміщена на базі хуторка «Чудодієво». Лише тут Ви маєте можливість поєднати відпочинок на природі та унікальні методи оздоровлення бджолами та продуктами бджільництва.

На пасіці оселилися 75 бджолосімей. На полях навколо неї (загальною площею 45 га) висаджена велика кількість різноманітних медоносних рослин. Атмосфера на пасіці, екологічно чисте повітря, бджоли, продукти бджільництва та будиночки з лежанками надають можливість не лише відпочити в цілковитому спокої та гармонії, а й відновити свої сили, оздоровитися та отримати величезний заряд позитивної енергії.

Унікальна пропозиція для оздоровлення - лікування бджолами та медом, фото-1

 

У цьому літньому сезоні ми в особливий спосіб потурбувались, аби відпочинок наших гостей в «Чудодієво» був найбільш корисним та приємним.

Унікальна пропозиція справжнього відпочинку для вас від хуторка «Чудодієво» та ФГ «Пчеландія» — пакет «Оздоровчий», який надає можливість повною мірою насолодитись перебуванням на природі та оздоровитися бджолами та продуктами бджільництва.

Пакет включає такі послуги: проживання у комфортабельному номері не менше семи діб, харчування тричі на день (комплекс, за попереднім замовленням), а також сон на біовуликах по три години щодня.

На території пасіки є «Чудопогрібець», який спекотної днини гостинно відкриє Вам двері та запрошує посмакувати прохолодними медовими напоями.

Унікальна пропозиція для оздоровлення - лікування бджолами та медом, фото-2

 

Детально ознайомитися з пропозицією ви можете на сайті "Пчеландії"!

Ласкаво просимо до «Пчеландії»! До справжнього природного оазису, де панують гармонія, затишок, спокій. Вдихніть на повні груди та відчуйте аромати різнотрав’я, п’янкий запах меду та прополісу, що витають у повітрі! Подаруйте собі солодкий неповторний відпочинок!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...