• Головна
  • На Дніпропетровщині працівник об'єкту критичної інфраструкти підтримував військові дії рф
15:30, 27 січня 2023 р.

На Дніпропетровщині працівник об'єкту критичної інфраструкти підтримував військові дії рф

На Дніпропетровщині працівник об'єкту критичної інфраструкти підтримував військові дії рф

На Дніпропетровщині викрили чергових колаборантів. Вони підтримували рашистській режим, глорифікували дії ворожої армії. Одним із них виявився працівник об'єкту критичної інфраструктури.

Про це повідомили в пресслужбі Управління СБ України у Дніпропетровській області.

За даними слідства, колишня працівниця підприємства гірничо-металургійної галузі Кривого Рогу, мала проросійську позицію і висловлювала її серед близького оточення. За допомогою особистого аккаунту у соцмережі вона розповсюджувала наративи з антиукраїнським контентом, і заперечувала збройну агресію рф проти нашої держави. Агітаційні матеріали вона брала з проросійських ресурсів. Пости зі схваленням дій ворога і підтримки окупації українських територій неодноразово з’являлися на сторінці у вигляді фотоматеріалів та особистих коментарів до них.

Також, ворожим агітатором виявився мешканець Павлограду. Працівник одного з об’єктів критичної інфраструктури був активним прихильником військового вторгнення рф в Україну. Він не приховував своє захоплення політичним керівництвом країни агресора, і через особистий акаунт у соцмережі розповсюджував деструктивний контент антиукраїнської направленості. Пости з підтримкою окупації рашистами українських територій та негативними висловлюваннями на адресу збройних сил нашої країни розміщувались ним на власній сторінці і доповнювались особистими коментарями.

Співробітники СБУ викрили антиукраїнських пропагандистів і припинили ворожу агітацію.

У ході проведення слідчих дій правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які вони використовували у протиправній діяльності.

Наразі в рамках розпочатих кримінальних проваджень двом російським прихильникам повідомлено про підозру за колабораційну діяльність за ст. 111-1 Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...