• Головна
  • Швидкий та надійний ремонт металопластикових вікон довіряйте професіоналам компанії «Сервіс вікон»
Новини компаній
17:47, 25 січня 2023 р.

Швидкий та надійний ремонт металопластикових вікон довіряйте професіоналам компанії «Сервіс вікон»

Новини компаній

У вас з незрозумілих вам причин зламалося вікно чи можливо з нього почало просочуватися повітря? Металопластикове вікно скрипить чи може бути не працює дверна ручка? Потрібно регулювати доводчик або можливо навіть треба відремонтувати захисні ролети? Незважаючи на те, що саме сталося, а якщо потрібен ремонт вікон Київ, обов'язково надійний та кваліфікований, і від справжніх професіоналів своєї справи, радимо звернутись до «Сервісу вікон».

Послуги «Сервіс вікон»

Швидкий та надійний ремонт металопластикових вікон довіряйте професіоналам компанії «Сервіс вікон», фото-1

«Сервіс вікон» – справжня команда професіоналів своєї справи, які день у день дарують тепло вашій оселі. Тут на високому рівні виконують ремонт пластикових вікон, оскільки кожен із фахівців має великий досвід роботи у цій сфері. Ось чому якщо вам терміново необхідний кваліфікований ремонт металопластикових вікон на високому рівні, знайте, що в «Сервісі вікон» можна замовити:

  • безкоштовний виклик майстра по м. Київ за умови виконання ним робіт;
  • регулювання фурнітури;
  • комплексне ТО фурнітури;
  • встановлення/перевстановлення заставних під склопакет;
  • заміна ущільнювача/ущільнювача (оригінал) Rehau, Salamander/ущільнювача на алюмінієвий профіль;
  • та ін.

Переваги Сервіс вікон. Чому для співпраці варто обирати саме цю компанію?

На це є справді багато причин. По-перше, ремонт вікон Київ ціна тут дуже доступна, що підійде ще ширшому колу користувачів. По-друге, компанія пропонує таку послугу, як виїзд майстра. По-третє, на всі роботи, які провели фахівці «Сервіс вікон», поширюється гарантія. Крім того, тут клієнтам гарантовано зручний спосіб оплати та консультації в режимі онлайн.

Додатково важливо пам'ятати, що постійні клієнти зможуть отримати можливість закріпити персонального менеджера. Є тут і післягарантійне обслуговування протягом 5-ти років, а також фахівці компанії здійснюють висотні роботи, тим самим залучаючи до себе найкращих промислових альпіністів.

Якщо у вас залишилися які-небудь питання щодо такого моменту як терміновий ремонт вікон Київ, без роздумів та сумнівів звертайтеся. Контактну інформацію для швидкого зв'язку з представником «Сервіс вікон» ви знайдете на https://servise-okon.com.ua/, офіційній сторінці сайту даної компанії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...