• Головна
  • Масований обстріл росіян зірвав евакуацію у Вугледарі, - ВІДЕО
14:30, 25 січня 2023 р.

Масований обстріл росіян зірвав евакуацію у Вугледарі, - ВІДЕО

Масований обстріл росіян зірвав евакуацію у Вугледарі, - ВІДЕО

Окупанти розпочали наступальні дії на Вугледарському напрямку: сунуть з Павлівки й Микільського, ситуація складна. Це ускладнює процес евакуації місцевих жителів.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Поліцію Донецької області.

За інформацією правоохоронців, сьогодні родина з трьома маленькими дітьми мала бути вже у безпеці. За ними виїхали «Білі янголи». Проте дістатися адреси не вдалося.

"Сім’я перебуває в укритті за 2 кілометри від позицій ворога, під постійним вогнем. Нарешті вони погодилися виїхати заради малечі, але з самого ранку російські війська атакували Вугледар.

Попри хаотичні удари ворога, екіпаж поліції продовжив шлях і заїхав у палаюче, затягнуте димом місто. Поліцейські розраховували дочекатися моменту тиші, щоб урятувати дітей. Але він так і не настав.

Наразі «янголи» відстежують ситуацію, щоб, як тільки буде найменший шанс, - евакуювати родину, не ризикуючи їхнім життям", - розповіли у відомстві.

Поліція Донеччини закликає мешканців не відкладати евакуацію. Адже є чимало таких прикладів, коли забрати людей із зони боїв навіть «янголам» вже не під силу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...