• Головна
  • Кадрові ротації у регіонах України: на Дніпропетровщині можуть звільнити голову ОВА
Оновлена інформація.
12:00, 24 січня 2023 р.

Кадрові ротації у регіонах України: на Дніпропетровщині можуть звільнити голову ОВА

Оновлена інформація.
Кадрові ротації у регіонах України: на Дніпропетровщині можуть звільнити голову ОВА

В Офісі президента готують кадрові ротації у регіонах. Мова йде про звільнення деяких кількох голів обласних військових адміністрацій. Зокрема, на засіданні 24 січня Кабінет міністрів розгляне звільнення п'яти голів обласних державних адміністрацій. 

Перелік кадрових питань, внесених до розгляду урядом, що є в розпорядженні УП, передає редакція 056. 

Про нові кадрові рішення у своєму відеозверненні говорив президент Володимир Зеленський, але поки не уточнив, про які саме йде мова.

«Уже є також кадрові рішення - частина сьогодні, частина буде завтра – щодо управлінців різного рівня в міністерствах й інших структурах центральної влади та в регіонах і в правоохоронній системі», - повідомив Зеленський.

Наразі йдеться про голів Дніпропетровської (Валентин Резніченко) Запорізької (Олександр Старух), Київської (Олексій Кулеба), Сумської (Дмитро Живицький) та Херсонської (Ярослав Янушевич) обладміністрацій.

Кадрові ротації у регіонах України: на Дніпропетровщині можуть звільнити голову ОВА, фото-1

За даними УП, Резніченко подав заяву на звільнення сам, щодо інших голів ОВА йдеться про звільнення за угодою сторін.

Також має розглядатися питання звільнення ківлькох заступників міністрів, зокрема - фігуранта продовольчого скандалу в Міноборони - В'ячеслава Шаповалова, який подав у відставку.

Кабмін погодив звільнення п'ятьох голів ОВА: Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Сумської та Херсонської, повідомив міністр кабінету міністрів Олег Немчінов.

Нагадаємо, що голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко є фігурантом кримінального провадження відкритого після розслідування УП та "Схем" про близьку подругу керівника Дніпропетровської ОДА, чиїй компанії виділили 1,5 млрд гривень на дороги в області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...