• Головна
  • Ракетна атака по Дніпру: вісім тіл лишаються невпізнаними
14:30, 23 січня 2023 р.

Ракетна атака по Дніпру: вісім тіл лишаються невпізнаними

Ракетна атака по Дніпру: вісім тіл лишаються невпізнаними

У Дніпрі досі лишаються невпізнаними вісім тіл загиблих від російського обстрілу багатоповерхівки. Поліціянти Дніпропетровщини продовжують роботу на місці ракетного удару у Дніпрі. Упізнання триватиме ще два тижні.

Про це повідомили в Дніпропетровській обласній адміністрації.

Внаслідок ракетної атаки постраждалих осіб - 127, з яких 46 загинуло. Ідентифікували 40. Дев’ять людей вважаються зниклими безвісти. Знайдено 6 фрагментів тіл. Процедура ідентифікації триває, це може зайняти ще до двох тижнів.

Травмовано 81 особу, з них 16 дітей. З-під завалів врятовано 39 осіб, з них 6 дітей.

Наразі 18 пацієнтів залишаються на стаціонарному лікуванні: 11 жінок, 6 чоловіків та 9-річна дівчинка. З-поміж них немає тяжких пацієнтів. Стан стабільний, життю нічого не загрожує.

В загальному зруйновано 72 квартири, також пошкоджено 282 квартири і 41 одиницю транспорту.

«На зараз всі процедури виконані. Провели огляд місця події та кожної квартири. Встановили збитки, які були завдані людям», – розповів заступник начальника ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Володимир Богоніс.

Там залишається штаб поліції, де продовжують приймати заяви від постраждалих. Останні дні вони вже майже не надходять. Загалом їх прийнято - 576.

«З наявних заяв 431 стосується пошкодження майна. Вони не тільки від мешканців багатоповерхівки, по якій було завдано ракетного удару. Зверталися й люди з інших будинків. Також маємо 47 заяв про пошкодження автомобілів та 10 – адмінбудівель», – зазначив Богоніс.

Загалом до роботи на місці ракетного удару було залучено 500 правоохоронців.

Також сьогодні на місце зруйнованої ракетою будівлі у Дніпрі прибув Верховний Комісар ООН у справах біженців Філіппо Гранді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...