• Головна
  • В Дніпрі та області діють стабілізаційні відключення світла
09:30, 20 січня 2023 р.

В Дніпрі та області діють стабілізаційні відключення світла

В Дніпрі та області діють стабілізаційні відключення світла

В енергосистемі країни зберігається дефіцит електроенергії після російських атак. Але вчора, 19 січня, через сприятливу погоду та плідну роботу енергетиків на Дніпропетровщині вдалось скасувати екстрені відключення світла та ввести графіки. Вони діють і сьогодні, 20 січня.

Про це повідомляє сайт 056.

На 20 січня НЕК Укренерго надав обмеження споживання для Дніпропетровської області на рівні 1192, 52 МВт на день та 1186, 86 на ніч. Це 54% від потреби електроенергії області при поточній температурі повітря, включаючи населення, промисловість та критичну інфраструктуру.

"Тепла погода, відповідальне споживання, а також плідна співпраця з великими промисловими підприємствами дозволяють нам проводити відключення згідно стабілізаційних графіків до 24:00 20 січня", - заявили в ДТЕК Дніпровські електромережі.

Енергетики попросили споживачів помірно користуватися електроенергію – вимкнути всі прилади з розетки в період відключення. Після того, як світло з’явилось, – вмикати їх по черзі. Це допоможе уникнути масштабних аварій на електромережах через перевантаження.

Ознайомитись з графіками можна на сайті ДТЕК Дніпровські електромережі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...