• Головна
  • Обігрів - нові тенденції та винаходи
20:30, 18 січня 2023 р.

Обігрів - нові тенденції та винаходи

 Обігрів - нові тенденції та винаходи, фото-1

Обігрів в Україні

В зимовий період для військових дуже важливими стають питання тепла — українці дуже активно допомагають влаштувати побут, і не лише за допомогою великої кількості бляшаних свічок та чавунних обігрівачів. Як було повідомлено на сторінці https://news.meta.ua/ сайту Meta.ua, новий та надзвичайно ефективний метод запропонував волинський розробник та інженер Василь Цапюк. 

Його розробка — керамічний обігрівач, який працює згідно з законами збереження та передачі теплової енергії. В якості джерела енергії виступає спиртовой пальник, оточений кількома шарами кераміки. Однією з особливостей виробу є його досить швидкий нагрів, який допомагає зігрітись майже моментально. На виготовлення кожного обігрівача йде особливий сорт глини — шамотна, родовище якої знаходиться поблизу Слов'янська. Саме це надає кожному виробу особливої міцності, яка стане у нагоді навіть за найміцніших морозів. 

До виробництва "Волинської теплинки" залюбки долучились досвідчені луцькі гончари та Володимир Кусик, один з викладачів ВПТУ будівництва та архітектури.  Наразі вже готові 150 таких опалювачів, 50 з яких вже роздані тим, хто найбільше потребує — українським військовим. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Обігрів в Україні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...