• Головна
  • Ракетна атака по Дніпру: несамовитий хлопець п'ять годин шукав наречену під завалами
21:00, 15 січня 2023 р.

Ракетна атака по Дніпру: несамовитий хлопець п'ять годин шукав наречену під завалами

Ракетна атака по Дніпру: несамовитий хлопець п'ять годин шукав наречену під завалами

14 січня російська ракета вдарила в дев'ятиповерховий дім в Дніпрі. Станом на зараз відомо про 30 загиблих. Ще 75 осіб травмовано, врятовано 39 людей, під завалами можуть знаходитись 33 людини. Комусь пощастило більше, комусь трохи менше, а декого взагалі ніяк не помилувало. Як в історії з 21-річним Антоном. В момент теракту він їхав додому до нареченої. Зараз вона в реанімації, а бабусю, яка перебувала з нею в одній квартирі не можуть знайти і досі.

Про це повідомляє сайт 056. 

Антон на Новий рік зробив Єві пропозицію. Вони домовлялися одружитися навесні. Але росія ледве не забрала у нього кохану.

Хлопець розповів, що коли їхав до своєї дівчини і розмовляв з нею по телефону, в її дім прилетіла ворожа ракета. Йому залишалося проїхати метрів 300.

Розуміючи, чому надірвався дзвінок, Антон знервовано поїхав на місце рятувати наречену.

"Коли я приїхав, то побачив бетонні завалля. Провалилось все і восьмий поверх, на якому вона живе. Я туди поліз, не дочекавшись рятувальників. Туди, де нема стіни і холодильник стоїть.

Ракетна атака по Дніпру: несамовитий хлопець п'ять годин шукав наречену під завалами , фото-1

Все палало, був газ. Рятувальники кричали, щоб зліз, а я там стою, голими руками бетонні плити рухаю, шукаю її. Потім звідти військові уже "за шкібарки" зняли мене, говорячи, що газ зірватись може", - розповів Антон.

Він приймав участь в пошуках п'ять годин поспіль. За цей час допоміг рятувальникам знайти інших постраждалих людей.

"Біля автівки під плитою ми знайшли чоловіка пораненого, бетоні плити розгребли і чекали на медиків. Трохи ближче до під'їзду розкопали бабцю, а потім я уже знаходив лише померлих - тіла та їх залишки", - сказав хлопець.

Коли він все перешукав, втратив всі сили та вирішив перепочити. І через годину йому зателефонували, сказали, що Єва знайшлася.

"Вона знаходилась під завалами зі сторони дороги, туди не пускали, бо там автомобілі вибухали. До неї добратися не було можливості, тому що арка була перекрита спецтехнікою", - пояснив Антон.

Він вважає, що Єва залишилася живою через те, що від вибухової хвилі разом з перегородженнями впала з восьмого поверху і зверху накрило іншими бетонними плитами. І її змогли очевидці визволити.

Як тільки почув, що Єву забрали в медзаклад, Антон зірвався і хутко поїхав до неї.

"Зараз вона в реанімації, стан стабільно тяжкий. Вона в свідомості, але до неї не пускають нікого. Навіть мене тільки на дві хвилини пустили", - зізнався Антон.

І він вірить в те, що коли його кохана одужає, то вони одружаться і будуть все життя разом. Свої почуття Антон вже довів, розбираючи завали з ризиком, на виснаження заради Єви.

Справжні чоловіки є, любов - існує, життя може бути прекрасним. Ось тільки дуже сумно й несправедливо, коли якась нечиста сила - русня намагається все зруйнувати. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ракета Днепр #ракета Кривой Рог
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...