• Головна
  • Відключення світла 13 січня в Дніпрі та області: чи впливає на нього потепління
09:30, 13 січня 2023 р.

Відключення світла 13 січня в Дніпрі та області: чи впливає на нього потепління

Відключення світла 13 січня в Дніпрі та області: чи впливає на нього потепління

Чекати на різке послаблення обмежень електрики із потеплінням не варто через дефіцит генерації. Тому 13 січня в Дніпрі та області продовжують відбуватися екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень, які складені раніше, наразі не діють.

Про це повідомляє сайт 056.

"Укренерго" четвертий день поспіль зберігає ліміти споживання на всі години, і вже зранку через їх перевищення аварійні відключення було застосовано у багатьох областях.

"Будь ласка, розумно споживайте електроенергію, користуйтеся енергоємними приладами почергово. Це дозволяє знизити навантаження на енергосистему та зменшити необхідність застосування обмежень", - звернулись до клієнтів в "Укренерго".

Своєю чергою, енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК "Укренерго", іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації.

Як зазначив голова енергопостачальника YASNO Сергій Коваленко, очікуване потепління, яке прийшло у п'ятницю принесе певне послаблення обмежень у постачанні електроенергії, але не суттєве, оскільки дефіцит генерації зберігається,.

"Чи варто очікувати на різке покращення ситуації з потеплінням? Я думаю, розраховувати на покращення можна, але воно точно не буде різким. Для повного відновлення енергосистеми потрібно багато часу та ресурсів. Щонайменше слід відновити генерацію, яка зараз у ремонті", – написав він у Facebook.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ДТЕК #Ясно #свет Днепр
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...