• Головна
  • МРТ і КТ у Києві: досконалий результат від професіоналів
Новини компаній
09:00, 15 січня 2023 р.

МРТ і КТ у Києві: досконалий результат від професіоналів

Новини компаній
МРТ і КТ у Києві: досконалий результат від професіоналів, фото-1

В тому, що зі своїм здоров’ям у жодному випадку жартувати не треба, лікарі переконують нас майже щоденно. Ті люди, що дослухаються до порад медиків, набагато рідше потрапляють у складні ситуації, коли доводиться викладати купу грошей для лікування запущеної хвороби.

Одним з найбільш ефективних способів визначити, що саме відбувається в організмі пацієнта, є магнітно-резонансна або комп’ютерна томографія. В сучасній медицині ці методи об’єктивно вважаються кращими через свою підвищену достовірність.

Варто робити МРТ та КТ у Києві у центрі DC&SCAN, який знаходиться на базі відділення променевої діагностики КНП «Дитяча клінічна лікарня №7 Печерського району». Це не приватний центр, де нерідко прагнуть за рахунок числа пацієнтів набити кишені. Існує принципова різниця: протоколи DC&SCAN регулюються державними установами – відповідно, мета полягає саме в якісному дослідженні стану людини.

МРТ – надійний метод обстеження

Як свідчить статистика, він не має аналогів за рівнем точності в дослідженні людського організму. При цьому МРТ не передбачає опромінювання пацієнта за допомогою рентгена, адже працює за принципом «великого магніту», що перетворює атоми водню в нашому організмі на електромагнітні «маячки». Посередництвом цього процесу й налаштовується детальна тривимірна схема внутрішніх органів.

За допомогою МРТ можна досліджувати наступні проблеми в організмі:

а) вади опорно-рухового апарату, тобто суглобів, м’язів, хребта, грижі, а також різного роду травми та запальні процеси;

б) дегенеративно-дистрофічні відхилення;

в) новоутворення;

г) вроджені патології.

Також магнітно-резонансна томографія стане в нагоді, коли потрібно виявити порушення у центральній нервовій системі – наприклад, спинному та головному мозку; порушення власне мозкового кровообігу, що спричиняють аневризми, гематоми та інсульти; МРТ здатна виявляти різні інфекції, пухлини, запальні процеси, розсіяний склероз, а також зміни у мозку, що спричинені травмами.

Окрема ділянка – дослідження органів малого тазу та внутрішніх органів. МРТ дозволяє виявити гострі та хронічні запалення, камені у органах та протоках, захворювання сечостатевої та видільної системи, онкологічні хвороби.

«Плюсові» характеристики МРТ

Проведення дослідження апаратом МРТ у Києві характеризується тим, що зона, яка буде обстежуватися, лікарем буде розглянута практично під будь-яким кутом, а точніше, у декількох різних площинах. Від цього залежить встановлення і самої хвороби, і даних про її перебіг та стадію.

Зверніть увагу на те, що у рамках підготовки до проходження процедури МРТ від пацієнта не вимагатимуть ніяких спеціальних кроків. Тобто він може продовжувати харчуватися так, як звик, приймати ліки і т.д. Обстеження триває, в залежності від складності завдання, мінімум 15 хвилин і максимум – 90. Тож якщо людина страждає на клаустрофобію і не може довго перебувати у замкненому просторі, дозволяється безперешкодне знаходження поруч когось із довірених осіб.

Відмінності комп'ютерної томографії

Трапляється, що певні особливості організму стають на заваді тому, аби людина мала можливість скористатися саме процедурою МРТ. В такому разі їй рекомендована комп’ютерна томографія (із застосуванням рентген-випромінювання). За ті 15 хвилин, які в середньому триває обстеження, апарат КТ встигає зафіксувати безліч дрібних структур організму розміром до 0,5 мм, які потім ляжуть на стіл спеціаліста.

КТ дозволяє провести обстеження фактично будь-якого органу чи зони нашого тіла, але за допомогою катетера у вені. Таке дослідження призначається у наступних випадках:

1) гострі запалення, розрив внутрішніх органів, черепно-мозкові травми;

2) забиття, переломи, травми, вивихи, гострі стани, при цьому ефективно локалізуючи конкретне місце проблеми;

3) захворювання легень та грудної клітини; коли є потреба зробити онкоскрінінг і знайти зосередження пухлинних вогнищ;

4) існують проблеми з органами черевної порожнини, малого тазу.

Вчасно і швидко виявляємо захворювання

Оскільки спеціалісти центру DC&SCAN діють згідно зі світовими стандартами, то і обладнання в них – сучасне. Зокрема, для МРТ використовується томограф GENERAL ELECTRIC Optima MR 360 1,5T, який є на озброєнні у провідних клініках інших країн.

Отримані в ході обстежень дані опрацьовують лікарі-рентгенологи зі стажем, себто пацієнт може не хвилюватися, що в його анамнезі буде допущено якихось помилок. Дуже важливо, що результати дослідження людина отримає швидко – як правило, вже наступного дня. Але якщо випадок невідкладний, все буде зроблено у лічені години.

Спеціалісти DC&SCAN приймають хворих на МРТ і КТ не тільки з Печерського району Києва чи правого берега, а й інших районів і навіть областей України. Клініка розташована на вул. Професора Підвисоцького, 4б, неподалік від станції метро «Дружба народів».

Ціни на магнітно-резонансу та комп’ютерну томографію у цьому центрі є одними з найнижчих у Києві, тобто фактично усі категорії населення можуть скористатися послугами DC&SCAN. За статистикою в Україні КТ займає 61%, а МРТ - 39% від загального обсягу досліджень. Саме ці процедури допомагають вчасно виявити навіть найскладніші захворювання. Не відкладайте проблему на потім - звертайтеся до нас по допомогу. Але найголовніше – завжди будьте здорові!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...