• Головна
  • Сотовий та інші види полікарбонатних листів: підвищена безпека і можливість застосувати у приватному та комерційному будівництві
Новини компаній
13:00, 14 січня 2023 р.

Сотовий та інші види полікарбонатних листів: підвищена безпека і можливість застосувати у приватному та комерційному будівництві

Новини компаній

Декілька десятків років полікарбонат застосовується для того, щоб замінити скло у промислових або комерційних об'єктах чи в приватному секторі. Полікарбонатні листи мають високу міцність, яка може бути більшою, ніж у скла у 200 разів. Такі листи ідеально підходять для створення антивандальних поверхонь. І водночас у них посилена міцність, якісний захист від ймовірних надзвичайних ситуацій, які можуть руйнувати конструкції.

Полікарбонат має і деякі додаткові корисні властивості: посилений захист від хімічних речовин. Він не буде горіти від відкритого вогню і поширювати його.

Склоподібна поверхня з полікарбонату може витримати удар тупим предметом, вплив ударної хвилі. Полікарбонат поєднує висока міцність і водночас мала вага. Саме тому його можна застосовувати у різноманітних конструкціях, в тому числі для промислових об'єктів із великими закритими площами:

  • ангари для зберігання техніки і матеріалів, товарів;
  • супермаркети;
  • складські приміщення;
  • гаражі;
  • відкриті торговельні майданчики та інше.

Для облаштування конкретних будівель та створення прозорого, захищеного простору використовується сотовий полікарбонат. Він відрізняється посиленою тепловою захищеністю та міцністю. Разом з тим, пропускає світло, має витривалість до температур - як низьких, так і високих. Саме тому застосовувати його можна для різних кліматичних умов і він однаково добре впорається із тепловим захистом будинку чи комерційного приміщення взимку, чи спекотного літа.

Сотовий та інші види полікарбонатних листів: підвищена безпека і можливість застосувати у приватному та комерційному будівництві , фото-1

Сотовий полікарбонат

Сотовий полікарбонат має структуру, що складається з комірок і в якій є мінімум дві стінки, що можуть виготовлятись із різноманітними формами. Така двостінна конструкція яка складається з багатьох комірок перетворює площину полікарбонату у захищений простір для повітряної маси. Таким чином сотовий полікарбонат може повністю дублювати властивості склопакетів металопластикових конструкцій або скляних поверхонь на рамах.

Сотовий полікарбонат є найзручнішим для створення утеплених поверхонь у будинках чи промислових об’єктах.

Сотовий та інші види полікарбонатних листів: підвищена безпека і можливість застосувати у приватному та комерційному будівництві , фото-2

Монолітний полікарбонат

Монолітний полікарбонат створюється з прозорих і плоских листів. Вони більше ніж у 200 разів міцніші за звичайне скло, але вдвічі легше від металевих листів такої ж площини. Монолітний полікарбонат забезпечує посилену довговічність і міцність під час ударів. Він може виготовлятися у найрізноманітніших формах:

  • повністю прозорим;
  • матовим;
  • кольоровим;
  • у вигляді листа, що має розсіяне пропускання світла;
  • листа, який має високий рівень прозорості.

Монолітний полікарбонат активно застосовують для безпечних і якісних конструкцій як всередині приміщень, так і для зовнішнього застосування. Як і більшість полікарбонатних поверхонь він має підвищену стійкість і в разі сильної руйнівної дії розсипається на дрібні скалки, упереджуючи поранення користувачів. Тобто застосування полікарбонатів для засклення приватних чи промислових об’єктів упереджує небезпечні ситуації для людей та майна.

Сотовий та інші види полікарбонатних листів: підвищена безпека і можливість застосувати у приватному та комерційному будівництві , фото-3

Гофрований полікарбонат

Один із популярних у застосуванні різновидів полікарбонату – гофрований. Він має специфічну поверхню, яка виконана так само, як гофрований картон. Велика кількість кутів та ліній створює додаткову міцність поверхні, посилює жорсткість. Саме тому гофровані листи полікарбонатних матеріалів надають підвищену стійкість до ударів, різноманітних навантажень. Крім того, механічний удар не зможе вплинути на форму і забезпечує хорошу стійкість до зовнішніх навантажень. Також полікарбонати мають високу витривалість до температурних перепадів і можуть закріплюватись на різноманітних версіях площин, кріплень та стиках будинків і приміщень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...