• Головна
  • В Дніпрі та області діють стабілізаційні вимкнення: графік відключень світла на 9 січня
09:30, 9 січня 2023 р.

В Дніпрі та області діють стабілізаційні вимкнення: графік відключень світла на 9 січня

В Дніпрі та області діють стабілізаційні вимкнення: графік відключень світла на 9 січня

Стійка морозна погода в Україні сприяє зростанню рівня споживання електроенергії, а відповідно і рівня її дефіциту в енергосистемі. Для забезпечення балансу виробництво-споживання до областей доведені ліміти споживання, які діють з 09:00 до 24:00. Перевищення лімітів призводить до застосування аварійних обмежень. Станом на ранок 9 січня Дніпропетровська область повертається до стабілізаційних графіків (ГПВ).

Про це повідомляє редакція 056. 

Ознайомитись з графіком відключень в Дніпрі та області можна тут.

В ДТЕК Дніпровські електромережі просять всіх клієнтів максимально знизити споживання електроенергії. Бізнес-клієнтів зокрема просять свідомо ставитися до вимог скорочення споживання електроенергії та обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Будь ласка, розумно споживайте електроенергію, користуйтеся  енергоємними приладами почергово. Це дозволяє знизити навантаження на енергосистему та зменшити необхідність обмеження споживання.

НЕК «Укренерго», виробники електроенергії та оператори систем розподілу продовжують відновлювати пошкоджені росіянами енергооб’єкти для забезпечення живлення споживачів та підвищення його надійності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...