• Головна
  • "Я вб'ю тих, хто буде в моєму домі": як рятувальник з Мелітополя домовляється з окупантами й таксує в Дніпрі
12:00, 9 січня 2023 р.

"Я вб'ю тих, хто буде в моєму домі": як рятувальник з Мелітополя домовляється з окупантами й таксує в Дніпрі

"Я вб'ю тих, хто буде в моєму домі": як рятувальник з Мелітополя домовляється з окупантами й таксує в Дніпрі

Воєнні експерти вважають, що після звільнення Херсона, наступним деокупованим містом може стати Мелітополь. Його місцеві цього дуже чекають, бо тоді вони зможуть повернутися в свої домівки, більшість з яких зайняли солдати рф та росіяни - любителі "халяви". Але, як розповів евакуйований мелітополець Олексій, коли повернеться додому, і в його квартирі хтось буде, то просто приб'є їх, навіть розмовляти не буде.

Про це він повідомив сайту 056.

До війни він жив в Мелітополі. Він досяг всього, про що мріє кожен дорослий чоловік. Зараз він винаймає житло в Дніпрі. Працює таксистом на власному автомобілі. Гроші отримує за це хоч і не великі, але жити за щось треба, та й без діла ніколи в житті не сидів. Мав власний бізнес і працював за фахом.

"Роботу би знайти за спеціальністю, було б хоч легше. Я до війни працював рятувальником в ДСНС. Прийшов сюди в головне управляння служби - не беруть, говорять по роках старий вже", - розповідає Олексій.

Хоч в свої 45 років він виглядає років на 10 молодше і має мужню статуру, великий досвід, але йому відмовляють.

Відновитися на улюбленій роботі Олексій хоче, щоб не стояти осторонь в такий надважкий час для Батьківщини. Він хоче направляти свої напрацьовані десятиліттями вміння на порятунки співгромадян та ліквідації наслідків російської агресії.

На улюбленій роботі йому було б легше самому, вдалині від коханої жінка та дитини, які зараз перебувають в Польщі.

"Я вб'ю тих, хто буде в моєму домі": як рятувальник з Мелітополя домовляється з окупантами й таксує в Дніпрі, фото-1

Батьки Олексія залишились в окупованому Мелітополі. Він їм залишив свою собаку і дачу. Згадки про це ще більше розривають його серце. Він переглядає фото, як у минулому році всі разом у родиному колі святкували Новий Рік, і серце крається сумом і ненавистю до рашистів, які зруйнували щасливе життя.

"Я вб'ю тих, хто буде в моєму домі": як рятувальник з Мелітополя домовляється з окупантами й таксує в Дніпрі, фото-2

Також в Мелітополі пустує квартира, в якій Олексій жив разом з родиною, на яку збирав кошти роками - працював на виснаження, і в облаштування поклав душу. Зараз він через телефоний зв'язок зі знайомими, які живуть неподалік домовляється, черговий раз, щоб ті передали окупаційній владі кошти, і туди нікого не заселили.

"Ну а якщо не домовитись, то приїдеш, а там хтось живе.

Я не розумію... Окупанти мають відступати, а вони збираються завозити туди людей з російських глибинок. І ось вони їх будуть заселяти в наші квартири. Якщо я приїду, і моїй квартирі хтось буде, я просто їх уб'ю. Я буду не радитися ні з жінкою, ні з дитиною. Я просто скажу "У вас 5 хвилин, щоб піти звідси, інакше розмова буде зовсім іншою".

Я просто не розумію людей, які їдуть на таку "халяву", що їм дадуть квартиру, їм дадуть все. Вони що ЗМІ не читають, чи в них взагалі цього нема, вони думають, що їх тут чекають.

Друге діло - відморожені солдати, яких приволокли в місто, вони ногою вибили двері в покинуту квартиру, пожили там місяць, нагадили і поїхали далі воювати. А цивільні люди, росіяни, які до війни не мають жодного відношення, якого біса сюди пруться", - висловився Олексій.

Як говорив один із класиків "Розумом росіють не зрозуміти". Так так воно і є. Цей народ замість того, щоб будувати власне життя, їде на чужу землю, слухається злодійських наказів свого "імператора", надіється щось мати за дарма. За це до них відчуває огиду весь цивілізований світ. А ООН готує для рф трибунал.

А ми переможемо, відновимо, станемо сильшими та ввійдемо в історію, як незламна та найпатріотичніша нація.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #новости Мелитополь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...