• Головна
  • Ракетна атака по інфраструктурі: в яких регіонах проблеми зі світлом
10:20, 29 грудня 2022 р.

Ракетна атака по інфраструктурі: в яких регіонах проблеми зі світлом

Ракетна атака по інфраструктурі: в яких регіонах проблеми зі світлом

Ранок 29 грудня в Україні розпочався з десятої масованої атаки рф. Через це в деяких областях ввели екстрені відключення світла. А внаслідок "прильоту" без електроенергії залишився Львів.

Про це повідомляє сайт 056.

У ДТЕК попередили про відключення електропостачання у Дніпропетровській та Одеській областях. Через загрозу ракетних атак аварійні відключення електроенергії застосовано у Житомирській та Сумській областях. Зі свого боку, про можливість застосування аварійних відключень уже попередили "Черкасиобленерго" та "Миколаївобленерго". Про можливі перебої зі світлом заявив і Кличко.

Екстрені відключення запроваджуються через загрозу ракетних обстрілів, щоб уникнути значних пошкоджень, якщо ворогу вдасться вразити енергетичні об'єкти.

Зникає електроенергія і через "прильоти" по критичній інфраструктурі. Наразі в Україні триває масштабна повітряна тривога і блекаут може настати в будь-який момент, в будь-якому місті. 

Наразі відомо, що через російський ракетний удар без світла залишилося 90% Львова. У місті можливі перебої з водопостачанням.

"Переходимо на роботу дизель-генераторів на об'єктах критичної інфраструктури", - написав мер Львова Андрій Садовий в Telegram.

Голова Одеської військової адміністрації повідомив, 21 ракету збили сили ППО в області. Але є влучання по об’єкту енергетичної інфраструктури, тому на Одещині зникає електроенергія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...