• Головна
  • "Чоловік на годину", сантехнік, няня: який підробіток затребуваний в Дніпрі
12:00, 27 грудня 2022 р.

"Чоловік на годину", сантехнік, няня: який підробіток затребуваний в Дніпрі

"Чоловік на годину", сантехнік, няня: який підробіток затребуваний в Дніпрі

Через війну кількість вакансій знизилася. Проте в Дніпрі деякі фахівці залишаються досить затребуваними й отримують щоденну оплату. Адже українці все частіше потребують допомоги професіоналів для виконання побутових завдань. Тому підробіток завжди мають працьовиті електрики та майстри, які виконують ремонт і встановлюють техніку.

Про це повідомляє сайт 056.

Згідно з сервісом кabanchik.ua з вересня зріс попит на послуги електрика у півтора раза. Рейтинг найпопулярніших фахівців очолюють майстри з ремонту техніки, електрики, сантехніки та кур’єри. Їх заробіток залежить від кількості та складності виконаних замовлень.

На сервісі сьогодні найбільше замовлень на послуги з ремонту великої побутової техніки: холодильників; пралок; котлів; посудомийних машин. Середня вартість замовлення – 500 грн. Місячний підробіток такого фахівця – 8 тис. грн. На другому місці за попитом сантехніки. Вартість одного замовлення – 600 грн.

Електрик за один виклик може заробити близько 700 грн, а додатковий дохід за місяць складає близько 12 тис. грн. Фахівець із ремонту цифрової техніки (телевізори, павербанки, планшети) одне замовлення виконує приблизно за 500 грн, середня сума місячного заробітку – 17 тис. грн.

Попит має і категорія "чоловік на годину". Це послуги майстрів, які допомагають з монтажем полиць, карнизів, сушарок, ремонтують замки тощо). Вартість одного завдання у цій категорії – 470 грн, місячний заробіток – 6 160 грн.

Завжди актуальною залишається послуга кур’єрського доставлення. Одне замовлення сьогодні в середньому коштує 200 грн, місячний підробіток – 3 500 грн.

Також у зв'язку з онлайн-формою навчання в Україні часто шукають нянь. Щоб годину посидіти з дитиною вони просять в середньому 100 грн. Цілий день коштує 800 грн.

Серез жінок часто наймають і прибиральниць. За генеральне прибирання двокімнатної квартири пропонують близько 1000 грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #подработка Днепр #работа Днепр #сантехник Днепр #няня Днепр #муж на час Днепр
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...