• Головна
  • У путіна залишилося ракет на два-три масованих обстріли
15:30, 26 грудня 2022 р.

У путіна залишилося ракет на два-три масованих обстріли

У путіна залишилося ракет на два-три масованих обстріли

В росії, приблизно з осені, розпочався технічний голод через запроваджені санкції. Зараз росіяни у всьому світі шукають, де придбати снаряди 122 і 152 мм, танкові осколково-фугасні постріли та реактивні снаряди до "Градів" і "Ураганів". Також у них закінчується запас ракет, їх залишилося ще для "двох-трьох" ударів по інфраструктурі України.

Про це повідомив заявив в інтерв’ю очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов на LIGA.net.

"Тієї кількості ракет, яка залишилась – якщо взяти суто математично їхні розрахунки, – вистачить із їхньою інтенсивністю в залпі в середньому 70-75 ракет на два-три рази. І в принципі вони закінчаться взагалі", – сказав Буданов.

Він звернув увагу на те, що інтервал обстрілів рф після кожного разу збільшувався. Зокрема, окупанти робили ці теракти спочатку раз на тиждень, потім – раз на 10 днів, потім – раз на два тижні. Зараз – ще довше.

"Цей проміжок часу обумовлений виключно однією проблемою: швидкоплинне скорочення ракетного арсеналу рф. Їхня промисловість не здатна покрити ту кількість, яку вони витрачають. Попри всі їхні намагання – це нереально", – пояснив очільник ГУР.

Він також прокоментував про нібито плани росії збільшити річний випуск крилатих ракет класу "повітря-земля" Х-101 у дев’ять разів (до 467).

"росіяни мріють вийти на виробництво 20 на місяць ракет "калібр" морського базування. Порахуйте, скільки треба працювати, щоб забезпечити єдиний залп. Так, у залпі йдуть і Х-101, і Х-555, і "калібр". Але ось вам статистика – рахуйте. "Іскандери" майже не виробляються", – зазначив Буданов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...