• Головна
  • Якісна реставрація та ремонт бронедверей
Новини компаній
13:30, 26 грудня 2022 р.

Якісна реставрація та ремонт бронедверей

Новини компаній
Якісна реставрація та ремонт бронедверей, фото-1

Сучасну квартиру неможливо уявити без металевих вхідних дверей – вони надійні, естетично привабливі та мають енергозберігаючі характеристики. Багато моделей, встановлених ще десятки років тому, морально старіють, часто потребують оновлення фасаду або ґрунтовної реконструкції.

На сайті компанії Двері-Сервіс https://dveri-service.com.ua/?lang=uk ви зможете замовити роботи з відновлення зовнішнього вигляду бронедвері, заміну замків та фурнітури за доступними цінами.

Чи може краще купити нові двері?

Здається, що дешеві екземпляри китайського виробництва значно виграють перед перспективою витрачати час та сили на ремонт старих металевих дверей.

Китайські моделі мають:

  • гарний дизайн, різноманітні фактури та відтінки,
  • низьку вартість та наявність у будь-якій торговій точці.

На цьому плюси закінчуються. Дуже тонкий метал, низькі протизламні показники, ненадійні замки та неможливість ремонту – фактори, які значно збільшать ваші витрати найближчим часом після встановлення. У результаті ви неминуче підете купувати двері кращої якості, що у рази дорожче, ніж реставрація.

Фахівці Двері-Сервіс підрахували, що ціна якісного ремонту металевих вхідних дверей порівнянна з покупкою дешевих дверей китайського виробництва.

Що ми пропонуємо?

1. Широкий вибір оббивних матеріалів на будь-який смак та гаманець.

Вініліскожа – бюджетний варіант для обшивки вхідних дверей, різноманітність відтінків, зносостійкий та невибагливий у догляді. Недоліки – легко пошкодити гострими предметами.

МДФ панелі – найпопулярніший вид оббивки. Великий вибір обробки фрезеруванням з каталогу або на індивідуальне замовлення. Точний збіг з дизайном передпокою. МДФ накладки мають фактуру натурального дерева, різноманітну колірну гаму, не виділяють токсичних речовин. Поверхня стійка до вологи, не вигоряє на сонці. Високі показники безпеки, звуконепроникності та енергозбереження.

Дерев'яні планки – надають двері статусності та шикарного вигляду, міцний природний матеріал, забезпечує надійний захист від шуму та протягів, найдорожчий вид робіт.

2. Заміна замків та фурнітури.

Ми використовуємо сертифіковані замки італійського та фінського виробництва, найкращу фурнітуру, яка буде служити роками та надійно захищати ваш будинок від непроханих гостей.

  • Загартована сталь, не заїдають при впливі вологи та перепадах температур;
  • Надійний механізм, протизламна система, плавний хід;
  • Захист від просвердлювання, дії відмичкою або підробленого ключа;
  • Різні ступені секретності, варіативність за ціною та функціональністю.

Чому до нас звертаються?

Компанія Двері-Сервіс надає послуги під ключ і є виробником надійних бронедверей у Києві. Ми знаємо сучасні стандарти продукції та стежимо за новинками на ринку матеріалів та фурнітури. Фото робіт та відгуки клієнтів – найкраща рекомендація для наших спеціалістів.

Складаємо прозорий договір, гарантійне обслуговування;

  • Чесна оцінка стану дверей, точний прорахунок вартості – ви не заплатите зайвого;
  • Швидкий ремонт – заміна обшивки металевих дверей протягом дня;
  • Сертифіковані матеріали від найкращих виробників;
  • Безкоштовні консультації щодо вибору оббивки та фурнітури;

Виконуємо реконструкцію бронедверей будь-якої складності, беремося за індивідуальні проекти. Монтаж, демонтаж, оздоблення укосів, зварювальні роботи, ремонт замків, фарбування, переустановлення дверного полотна, реставрація після злому. Для наших клієнтів – регулярні акції та знижки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...