• Головна
  • В Дніпрі та області діють оновленні графіки відключення світла
08:30, 22 грудня 2022 р.

В Дніпрі та області діють оновленні графіки відключення світла

В Дніпрі та області діють оновленні графіки відключення світла

Енергетики продовжують працювати над відновленням енергосистеми України після ракетних обстрілів росії. Станом на 22 грудня в Україні зберігається дефіцит потужності в енергосистемі. Наразі в Дніпрі та області діють нові графіки стабілізаційних відключень світла, які ввели вчора.

Про це повідомляє редакція 056 з посиланням на ДТЕК Дніпровські електромережі.

Нові графіки розроблені з урахуванням складної ситуації в енергосистемі, що склалася внаслідок останніх терористичних обстрілів.

"В оновленому графіку ми актуалізували базу та додали нові адреси, які раніше клієнти не могли знайти в графіку. Намагаємось проводити відключення так, щоб електропостачання було відсутнє не більше 4 години через 5 годин наявності світла, - йдеться в повідомленні.

Графіки складаються з двох категорій:

  • Білий колір на графіку: в цей час планується включення світла.
  • Сірий колір на графіку: в ці години світла не буде.

Найближчі кілька днів графік буде працювати в тестовому режимі. Наголошуємо! Попередні графіки не діють. Ознайомитись з графіком можна тут.

Якщо ваша адреса відсутня в переліку в компанії просять повідомляти про це через сайт, на сторінці у Facebook, або в кол-центр.

Важливо пам’ятати, що після того, як з’явилось світло після відключення, електроприлади потрібно вмикати по черзі. Це допоможе уникнути аварій через перевантаження електромереж та зберегти світло у вашому та сусідніх будинках.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #новости Днепра #сайт Дніпро #ДТЕК #відключення світла Дніпро #графік відключень Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...